<p>Het Melkmeisje van Winnie de Keizer. (Foto: PR)&nbsp;</p>

Het Melkmeisje van Winnie de Keizer. (Foto: PR) 

(Foto: )

Nieuwe Artists in the Spotlight in de Kunstsuper

DELFT - De Kunstsuper is een eigenzinnige plek waar kunst toegankelijk wordt gemaakt voor een breder publiek.

Je vindt er o.a. keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, viltobjecten, fotografie en mixed media. Het merendeel van de objecten is uniek en handgemaakt. Welkom op deze mooie plek! Met nieuwe Artists in the Spotlight en verse kunst.

In the Spotlight
Winnie de Keizer en Gerda Pieterman staan van 24 juli t/m 16 september 2021 met hun werk in ‘the spotlight’ bij Kunstsuper Delft. Winnie de Keizer heeft een passie voor papier. Ze zet losse stukjes papier om tot een geheel in de vorm van collages, die haar kijk op de wereld verbeelden, vaak met een knipoog. Inspiratie haalt zij uit werk van de Dada-beweging, Pop-art en de door haar zogenoemde ‘Niets-aan-de-hand-meisjes’ (de pin-ups van Gil Elvgren). Haar recentste thema is ‘Be different’, een oproep aan de beschouwer om zich te onderscheiden van de massa, te zoeken naar en het behouden van de eigen identiteit. www.atelierdekeizer.com.


Gerda Pieterman heeft als kind veel getekend en geschilderd. Haar passie voor klei ontstaat als ze verhuist uit Delft. Om in haar nieuwe woonplaats mensen te leren kennen gaat zij boetseren en dat is meteen raak. Het is heerlijk om de natte klei tussen je vingers te voelen en het is wonderbaarlijk en ongelofelijk dat je bijna alles wat je in je hoofd bedenkt, kunt uitbeelden. Ze maakt meestal ‘andere’ beeldjes waar ook bijna altijd wel een poesje in te vinden is; ze is dol op poezen.
Om de 1.5 meter afstand te kunnen realiseren, mag er maar een beperkt aantal mensen binnen zijn. Wij verzoeken u uitsluitend met pin te betalen. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17.30 uur, Zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.
Kunstsuper Delft, Sint Agathaplein 4.

Meer berichten
 
CustomHtml_1