Werk van Natsuyo Ogasawara en Tonke Joppen
Werk van Natsuyo Ogasawara en Tonke Joppen (Foto: )

Nieuwe Artists in the Spotlight bij Kunstsuper!

  cultuur

DELFT - Natsuyo Ogasawara en Tonke Joppe staan van zondag 22 september t/m woensdag 13 november 2019 met hun werk in the spotlight bij Kunstsuper Delft.

Natsuyo Ogasawara
Natsuyo is kunstenaar en master in Japanse kalligrafie en grafisch ontwerper. Kalligrafie is een van de meest spirituele en krachtige kunstvormen. Elke lijn, punt en zelfs de lege ruimtes zijn betekenisvol door hun balans, afmeting en gebruik van hoeveelheid inkt, waarmee de kunstenaar de kracht van elk woord wil uitdrukken.
Natsuyo is naast haar haar liefde voor de traditionele Japanse kalligrafie dol op Europese kunst en mede om die reden in 2017 in Nederland komen wonen. Behalve de traditionele kalligrafie, ontwerpt Natsuyo nieuwe stijlvormen, soms ook met een Europees tintje. Met haar kunst wil Natsuyo mensen laten genieten van de vormen en de kracht van de kalligrafie.

Tonke Joppen
Tonke Joppe maakt prachtige, originele sieraden, ook op bestelling in jouw speciale kleur of model. In een workshop kun je ook je eigen sieraad maken. Ze werkt veel met kunststof, papier en garen uit grootmoeders borduurkist. Joppe is een veelzijdig ontwerpster met een grote passie voor het maken van deze bijzondere sieraden, naast haar activiteiten als interieurarchitect.
Zie ook: www.bytonkejoppe.nl

Opening expositie
Zondag 22 september a.s. om 15.30 uur wordt de expositie aan het Sint Agathaplein 4 geopend met een praatje, een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom.

Kunstsuper Delft is een eigenzinnige plek waar kunst toegankelijk wordt gemaakt voor een breed publiek. Je vindt er keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, viltobjecten, fotografie en mixed media. Het merendeel van de objecten is uniek en handgemaakt. Zie: www.kunstsuperdelft.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1