Ook op het gebied van lokale sport sponsoring is Björnd Makelaardij actief
Ook op het gebied van lokale sport sponsoring is Björnd Makelaardij actief

Wat is jouw huis nu waard?

DELFT- Björnd Makelaardij is alweer 21 jaar bijzonder actief en Delft en omstreken. Het team bestaat inmiddels uit twaalf vrolijke toppers, die heel veel woningen verkopen en verhuren. De woningmarkt koelt wat af dit voorjaar maar dat zien we nog niet terug in de prijzen op de kopersmarkt.

Nieuwbouw sneller te koop
We zien dat er iets meer aanbod is en dat de hoeveelheid bezichtigingen wat afneemt. Er wordt nog wel behoorlijk overboden op populaire woningen. Er zijn ook al nieuwbouw kopers die hun woning nu toch al wel te koop zetten en niet meer wachten tot hun nieuwe huis is gebouwd. 

Compleet kantoor in Delft
Wij richten ons echt volledig op Delft en directe omgeving, want een makelaar moet zich als een vis in het water voelen. Dat gevoel brengen we over op de kijkers en kopers. We weten alles van de plek, stad en wijk en dat helpt veel mensen met het maken van de vaak lastige beslissing.

Wat is je huis waard?
Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw huis? Dan kun je bij ons de verkooptest doen. Wij bepalen dan vrijblijvend de waarde van jouw huis. Dit kun je ook alvast via onze website doen. Je vult de gegevens in en krijgt in ruil daarvoor een woningwaarde rapport in de mail. Onze makelaars komen daarna ook nog bij je langs om de waarde te checken en alle mogelijkheden door te nemen.

Styling met Renations
Wij werken, voor de styling, heel nauw samen met Renate van Renations. Zij richt soms het hele huis voor ons in of stijlt de woning even af voor de fotosessie. Niets is haar te gek! Door de juiste styling en presentatie wordt je huis veel aantrekkelijker voor de mensen. Niet iedereen kan zich namelijk goed voorstellen hoe het huis er uit zou kunnen zien.

Verhuren, bel Björnd!
Wij zijn ook nog eens de verhuurspecialist van de regio en verhuren honderden huizen per jaar aan expats, TU Delft, Ikea, Draka en andere grote bedrijven. Wij hebben een complete verhuur- en beheerafdeling waar wij voor meer dan vijfhonderd woningen zorgen.

Genieten van elkaar
Uit de feedback die Björnd van klanten krijgt te zien, blijkt hun waardering. Dat maakt ons vak zo leuk. De psychologische kant, en het omgaan met mensen. Hun wensen op een rij krijgen en daar dan voor gaan knokken. Dat betekent dat het team van Björnd veel tijd steekt in het leren kennen van zijn klanten en hun wensen.

Ook op ander gebied sociaal
Het sociale karakter van Björnd Makelaardij zie je ook terug op een ander vlak. Het makelaarskantoor treedt tevens naar buiten als sponsor van een jongens voetbalteam, zoals op de foto is te zien. De slogan “Björnd Bijzonder gewoon” geeft precies aan waar de kracht van het kantoor ligt. Aandacht voor de gewone dingen maakt het team bijzonder.

Kom langs of kijk
Benieuwd of Björnd Makelaardij bij u past? Kom dan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17 uur gerust eens langs aan de Oude Delft 103 (hoek Binnenwatersloot), tel. 015-2135139, of kijk alvast op www.bjornd.nl.

Rianne Dekker
Meer berichten
 
CustomHtml_1