<p>Hof van Delft Makelaardij adviseert u graag&nbsp;</p>

Hof van Delft Makelaardij adviseert u graag 

Uw huis verkopen met hulp van Hof van Delft Makelaardij

DELFT- U wilt uw woning verkopen, maar weet niet goed hoe u dit moet aanpakken? Voor de succesvolle verkoop van uw huis bent u bij Hof van Delft Makelaardij aan het juiste adres. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Daardoor kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien.

Hof van Delft Makelaardij behartigt alleen úw belang. Daarbij spreken wij samen af welke vergoeding daar tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Plan van aanpak
Het is belangrijk dat u een goede prijs voor uw woning vraagt. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komen wij eerst bij u thuis om de woning te inspecteren. De ligging, de staat van onderhoud en eventuele gebreken zijn daarbij van belang. Via de NVM-database voor woonobjecten controleren we verder de marktprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Op basis van al deze informatie adviseren wij u over de prijs waar u het meest bij gebaat bent: een realistische vraagprijs.

Groot en uitgebreid op funda.nl
Wij melden uw woning direct aan bij het NVM-netwerk. Hierdoor worden automatisch alle NVM-makelaars meteen op de hoogte gesteld van uw aanbod. Uw woning wordt ook automatisch groot en uitgebreid met alle kenmerken op funda.nl en onze eigen site geplaatst.

Ook voor de onderhandelingen kunt u vertrouwen op Hof van Delft. Door onze ervaring weten wij niet alleen wat uw huis minimaal moet opbrengen, maar ook hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. Met name als er meerdere bieders zijn, voorkomen wij dat u kostbare fouten maakt. Daarom stellen wij samen met u vooraf vast welke biedingstactiek u het best kunt volgen.

Voorkomen van
verrassingen
Wanneer u en de koper overeenstemming bereiken over de prijs, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Schroom niet uw makelaar nadere uitleg te vragen als iets u niet duidelijk is. Uw VNM-verkoopmakelaar informeert u uitgebreid over uw rechten en plichten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft hij nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de koop kan afzien. Eveneens kan het koopcontract nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden die erin staan.

Contact
Heeft u plannen om uw huis te verkopen? Wij maken graag een afspraak met u betreffende de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet, 

Aram Boonstoppel

Hof van Delft Makelaardij
Wateringsevest 26 B
2611 AW Delft
015-2126426
www.hofvandelft.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1