Logo delftopzondag.nl
Chris van Waes, Juwelier, Antiquair uit Poeldijk
Chris van Waes, Juwelier, Antiquair uit Poeldijk (Foto: )

Delftenaren ontdekken Juwelier Chris van Waes

DELFT - Chris van Waes, Juwelier, Antiquair uit Poeldijk is gespecialiseerd in oude sieraden. Logischerwijs koopt hij graag oude sieraden van particulieren. Al jaren komt hij hiervoor naar het WestCord Hotel in Delft. Maar ook steeds meer mensen uit Delft en omgeving weten de weg naar Poeldijk te vinden.

Dit heeft alles te maken met de wijze waarop hij zijn clientèle ontvangt. Van Waes neemt voor iedereen ruim de tijd. De mensen gaan lekker zitten en vertellen het verhaal dat achter elk sieraad zit. Wie de gever is, wie het droeg en waar het vandaan komt. Van Waes: “Er moet ruimte zijn om dat verhaal te vertellen. Niet alleen is het dan prettiger afstaan. Het is het menselijke aspect wat mijn beroep zo leuk maakt”. En natuurlijk onderwerpt hij de aangeboden sieraden en gebruiksvoorwerpen van edelmetaal aan een professionele beoordeling en betaalt hij een reële prijs. Daarnaast presenteert Van Waes in zijn showroom een bijzondere collectie oude, maar ook eigentijdse sieraden.

Wie zijn sieraden of ander goud en zilver wil verkopen, of wie een mooi sieraad wil aanschaffen, kan terecht bij Chris van Waes, Jan Barendselaan 66, 2685 BV Poeldijk. De juwelier, antiquair is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Voor inlichtingen: 0174 – 44 46 35 info@chrisvanwaes.nl - www.chrisvanwaes.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten