Strijkservice Haaglanden: uw wasgoed in veilige handen. (Foto: PR)
Strijkservice Haaglanden: uw wasgoed in veilige handen. (Foto: PR) (Foto: )

Strijkservice Haaglanden: voor bedrijven en particulieren

REGIO - Merkt u ook dat de nachten alweer frisser worden? Nog even en het is tijd om uw zomerdekbed weer te verwisselen voor een winterexemplaar.

Maar wacht, stop het dekbed niet zomaar weg, maar laat het fris wassen door Strijkservice Haaglanden. Die hebben voor dat doel een speciale machine aangeschaft, zodat het prachtig schoon wordt en heerlijk fris kan worden opgeborgen tot de volgende lente.

Stomen en strijken
Ook kunt u bij ons ook uw was laten wassen of stomen. Vaak sturen mensen hun nette overhemd naar ons op om te wassen, en de bijbehorende pantalon en colbert om te laten stomen. Zo komt het allemaal weer keurig schoon bij u terug. Wassen doen wij in eigen huis en omdat we kleinschalig werken, wordt uw was niet met die van anderen gewassen en kunnen wij uw kleding optimale aandacht geven. Uiteraard alles volgens uw wensen. Daarna strijken en vouwen we uw was zodat het kastklaar bij u bezorgd wordt. Voor het stomen werken wij samen met een gerenommeerde stomerij in de regio. En zelfs voor kledingreparatie kunt u bij ons terecht. En natuurlijk, de naam zegt het al, ook strijken doen wij graag. Voor één keertje of op regelmatige basis. En voor een betaalbare prijs. Zo kunt u verschillende strijkabonnementen afsluiten, geheel naar uw wens en behoefte. Of u nu veel of weinig strijkwerk hebt. Geen tijd of gelegenheid om het strijkgoed zelf te brengen? Met de haal- en brengservice van Strijkservice Haaglanden is dat geen enkel probleem. In combinatie met ons strijkabonnement spreken we met u een vaste haal- en bezorgdag af, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Binnen de metropoolregio Den Haag-Rotterdam verzorgen wij diensten in bijna alle gemeentes. Maar zelfs buiten de regio zijn wij actief.

Dienstenpakket
Niet alleen particulieren, ook bedrijven kunnen gebruik maken van de diensten van Strijkservice Haaglanden. Zo nemen wij graag uw bedrijfskleding onder handen of wassen en strijken wij de zakelijke kleding van uw medewerkers met een representatieve functie. Voor de horeca heeft Strijkservice Haaglanden een speciaal dienstenpakket dat helemaal is afgestemd op de bijzondere wensen van dit vakgebied. Ook hier hanteren we vaste afspraken en servicepakketten. Iedereen een andere wens, maar één geweldige service! Meer weten? Neem contact met ons op via 085-4016767 of mail naar info@strijkservice-haaglanden.nl.

Op www.strijkservice-haaglanden.nl vindt u ook alle informatie èn het aanmeldformulier.

Meer berichten
 
CustomHtml_1