Logo delftopzondag.nl
Foto:

Moes & Griet voelt zich thuis bij RODI

RIJSWIJK - Sinds juli van dit jaar vertegenwoordigen Teus en Nuria van Rinssum - vader en dochter - Moes & Griet. Zij delen samen de liefde en passie voor interieur en lifestyle, kwaliteit en een oog voor detail. Vader met een zakelijke achtergrond als civieltechnisch kostendeskundig adviseur, dochter met een creatieve achtergrond als interieurontwerpster.

Moes & Griet is een sfeervol merk, met een warm verleden. "Wij zien veel nieuwe kansen en onze ideeën blijven groeien", vertelt Nuria. "We willen meer Moes & Griet producten ontwikkelen, Moes & Griet winkels, pop-up stores, en wie weet wat de toekomst ons brengt! Het belangrijkste voor ons is dat wij ons enthousiasme en onze passie voor interieur en lifestyle met onze bezoekers mogen delen. We zijn dankbaar voor wat er al is geweest, nieuwsgierig naar wat er nog gaat komen!"

Producten
"Moes & Griet vertegenwoordigt merken die liefde, passie en aandacht voor detail met elkaar gemeen hebben. Producten die hetzelfde gevoel van sfeer en kwaliteit oproepen en tevens een verhaal met zich meedragen."
Op de webshop kun jij je nu al laten inspireren, maar binnenkort kan dit ook in de showroom aan de Rentmeesterstraat 9. "Momenteel zijn wij druk bezig met de verbouwing. Zodra ons pand helemaal af is, kunnen mensen onze producten live komen bezichtigen. Ook met mijn interieurontwerpbureau Nuria Design zal ik mij er vestigen. Met dit bureau verzorg ik advies, styling, ontwerp en realisatie voor interieurs." Om de nieuwe showroom ook van buiten te voorzien van een mooie uitstraling, heeft RODI Sign & Print de raambestickering verzorgd. "Ik ben blij met het resultaat. Ook voor voorbijgangers valt het nu op dat wij hier gevestigd zijn!"

www.moesengriet.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten