Logo delftopzondag.nl
Een etentje scoren in een lokaal restaurant. Sam en Elgin (r) verwelkomen u graag! (Foto: EvE)
Een etentje scoren in een lokaal restaurant. Sam en Elgin (r) verwelkomen u graag! (Foto: EvE) (Foto: )

Kom naar het Zeeuw & Zeeuw EVent of scoor een etentje

DELFT – Zomertijd komkommertijd? Niet bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft! Daar vindt je zelfs méér dan een nieuwe auto alleen.

Wie namelijk een auto koopt bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft steunt daarmee tegelijk ook de locale horeca. Hoe dat zit legt vestigingsmanager Elgin Herfst graag uit: “De actie 'Alleen Samen', die we in de eerste week van juli gestart zijn, wordt verlengd tot eind augustus. Daarmee willen we onze lokale restaurants een hart onder de riem steken. Wie bij ons een nieuwe auto koopt mag aan ons Rad van Fortuin draaien en wint daarmee een bon voor een diner bij de horeca-gelegenheid die het rad aangeeft.” Dat zijn er acht: De Kurk, Fijn Bar & Kitchen, De Wijnhaven, Howdy's Pannenkoek Saloon, Hills & Mills, De Drie Heeren en De Waag. Wat is er mooier dan de aanschaf van je nieuwe auto vieren met een heerlijk etentje?

Elektrisch EVent
Naast de actieweken organiseert Zeeuw & Zeeuw deze zomer ook een EVent op de vestiging aan de Zonweg 60 in Den Haag. Een EVenement waar elektrisch rijden centraal staat.”Daar staat de EV voor”, aldus Elgin. “Je kunt dit weekend proefrijden in alle elektrische modellen van Zeeuw & Zeeuw; Nissan, Renault en Kia. Het mooie is dat al deze modellen nog leverbaar zijn in 2020 en dat betekent voordeel, want dit jaar geldt nog een bijtelling van 8%. Volgend jaar wordt dat 12%.” Wie wil proefrijden kan zich opgeven via de www.zeeuwenzeeuw.nl/event. Uiteraard is het hele event coronaproof en is de veiligheid goed geregeld. Als het om elektrisch rijden gaat, dan heeft Elgin het vooral over de Kia E-Niro en de Kia E-Soul, populaire auto's in het volledig elektrische segment. “De E-Soul hebben we bovendien ook in de private lease”, vertelt Elgin. “Vanaf 399 euro per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.”

Facelift
Het benzinemodel van de Kia Niro was overigens de laatste maanden het best verkochte model in Nederland. Kia doet het, in de huidige omstandigheden, sowieso goed. De verkoopcijfers laten een stijgende lijn zien. In september komt het automerk ook nog eens met de Facelift Kia Picanto, Kia Stonic en Kia Rio wordt de volledig nieuwe Kia Sorento Hybrid gepresenteerd. “Facelift houdt in dat het geen hele nieuwe modellen zijn, maar modellen in een net iets nieuwere, strakkere uitvoering. Ik vind zelf dat deze modellen daardoor weer een stuk volwassener ogen”, zegt Elgin. Benieuwd? Bezoek de showroom aan de Schieweg nr. 53 of kijk op www.zeeuwenzeeuw.nl/kia.

Meer berichten