Logo delftopzondag.nl
Foto: KOOS BOMMELE

Ashley is de nieuwe eigenaresse van ceesvos hair & color!

DELFT - Velen zullen haar al kennen als vast gezicht van ceesvos hair & color: Ashley de Rooij. Na 17 jaar met heel veel enthousiasme en plezier voor de kapperszaak te hebben gewerkt, mag zij zich nu de trotse eigenaresse noemen.

"Het is voor mij een droom die uitkomt", vertelt Ashley. "Als klein meisje was ik altijd al bezig met het knippen van haar. Het haar van mijn Barbies, welteverstaan!" De wens om ooit een eigen kapperszaak te beginnen zat er ook al jong in. Dat die wens nu uitkomt, voelt voor Ashley als een sprookje.

Ontwikkeling
Op 18-jarige leeftijd zette Ashley haar eerste stappen in de zaak. "Bij ceesvos hair & color heb ik destijds het laatste jaar van de kappersschool afgerond. Binnen de zaak waren voor mij zo veel doorgroeimogelijkheden, dat ik hier niet meer ben weggegaan. Dat zich juist binnen dít bedrijf de mogelijkheid voordeed om zelf de leiding te nemen, vind ik fantastisch." Dat Ashley de zaak nu heeft overgenomen, betekent niet dat klanten Cees Vos zelf niet meer zullen zien. "Hij blijft hier zelf met veel enthousiasme twee dagen werken, op vrijdag en zaterdag."

Kwaliteit
Klanten komen van heinde en ver naar ceesvos hair & color voor een mooi kapsel. Niet vreemd, want het is een salon waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. "Het haar krijgt veel te verduren, dus is het belangrijk om met kwaliteitsproducten te werken. Het merk in onze salon - Davines - gebruikt enkel natuurlijke ingrediënten in de producten, waardoor de kwaliteit van het haar behouden wordt." Binnen de salon werken gecertificeerde hair colorists. "Door het volgen van internationale trainingen zijn en blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends en technieken." Wil je een keer uitpakken met een leuke festivallook? Ook dan zit je bij ceesvos hair & color goed. "Met een speciale printer kunnen wij allerlei prints in jouw haar maken. Heel subtiel, of juist heel opvallend!" www.ceesvos.com

Cheyenne Toetenel
Meer berichten