Afbeelding

Op de Koffie met Raini

Algemeen

DELFT - Middenin het centrum van Delft vind je Athene’s Olijf, waar Juraini Ferary wekelijks in de weekenden van 13.00 uur tot 17.00 uur zijn activiteit 'Op de Koffie met Raini' zal organiseren.

Deze activiteit is bedoeld voor iedereen die graag met Raini op de koffie of thee wil en gezelligheid zoekt. Of je nu jong bent of oud, alleen of met een groepje, Juraini zorgt graag voor een extra leuke sfeer.

Organisatie
Op de Koffie met Raini wordt georganiseerd door Juraini Ferary en Nikos van Athene's Olijf. Juraini heeft een verstandelijk beperking en een vorm van autisme.

Doel
De coronatijd is een vreemde en eenzame periode geweest voor velen. Nu de maatregelen wat zijn versoepeld, is het doel van Juraini om nieuwe mensen ontmoeten, bij te praten met anderen op anderhalve meter afstand en samen koffie of thee te drinken. Het concept Op de Koffie met Raini is in 2020 bedacht door Juraini Ferary met dank aan Athene’s Olijf.

Kijk voor meer informatie op www.juraini-ferary.nl. Juraine Ferary maakt ook radio. Meeluisteren kan via www.jurainiradio.nl/luister-naar-jurainiradio.