Op de nieuwe website vind je informatie over wandelen door Midden-Delfland
Op de nieuwe website vind je informatie over wandelen door Midden-Delfland Foto: Suzie Geenen

Nieuwe website PUUUR Midden-Delfland

Algemeen

MIDDEN-DELFLAND - Recent heeft de Stichting PUUUR Midden-Delfland haar nieuwe website gelanceerd. Hierop is informatie te vinden voor een bezoek aan Midden-Delfland.

Naast een uitagenda is er informatie over fietsen, wandelen, varen, eten en drinken, familie-uitjes en groepsuitjes, cultuur, overnachtingsmogelijkheden en vergaderlocaties in het groen. Ook is op de website aandacht voor de vele natuur- en recreatiegebieden. Bijzondere aandacht gaat uit naar de vele streekproducten in Midden-Delfland. Met veel liefde en passie worden prachtige producten gemaakt, zoals melk, kaas, yoghurt, vlees, eieren, sappen en jams. Veel van deze producten kunnen rechtstreeks bij de boer of bij streekproductenwinkels gekocht worden.

Auberginesoepfietsen
Aan de hand van blogs en vlogs worden volgers van de website op de hoogte gehouden wat er in Midden-Delfland te doen is. De nieuwste blogpost vertelt over de ‘Auberginesoeproute’. Deze fietsroute loopt door Midden-Delfland en het Westland. Tijdens de tocht fiets je, langs stalletjes en lokale streekproductenwinkels, alle ingrediënten bij elkaar voor een heerlijke auberginesoep.

De website van PUUUR Midden-Delfland is te vinden via www.puuurmiddendelfland.nl