Door een grondige renovatie en het harde werk van de vele vrijwilligers ziet de accommodatie van sv-DHL er weer piekfijn uit.
Door een grondige renovatie en het harde werk van de vele vrijwilligers ziet de accommodatie van sv-DHL er weer piekfijn uit.

sv-DHL is klaar voor de toekomst

Algemeen

Het afgelopen jaar is er heel wat gebeurd bij sv-DHL. Op het complex heeft een mooie verbouwing plaatsgevonden in de kleedkamers en de verzorgingsruimte. Ook zijn de kantine en de bestuurskamer onlangs verbouwd en tijdens de coronaperiode heeft een groep vrijwilligers de puntjes op de 'i' gezet, waardoor het hele sportcomplex een totaal nieuwe uitstraling heeft, waar de jeugd deze week weer is begonnen met trainen.

De komende maanden wordt de accommodatie nog toekomstbestendiger gemaakt door de aanleg van een nieuw kunstgrasveld en doordat de tennisbanen worden vervangen door een nieuw kunstgrasveld voor de jongste jeugd, worden de trainings- en voetbalfaciliteiten nagenoeg verdubbeld.
Qua faciliteiten zijn 'De Leeuwen' dus klaar voor de komende jaren en de technische commissie werkt hard om de voorwaarden zo optimaal mogelijk te maken om de stap naar de tweede klasse te maken. Talentvolle jeugdspelers staan te popelen om de stap naar de A-selectie te maken en achter de schermen worden gesprekken gevoerd om tot een representatieve selectie te komen voor de komende voetbaljaargang te komen. De verwachting is er de nodige versterkingen zullen aansluiten, maar als er binnen of buiten Delft meer spelers zijn die willen bijdragen aan de sportieve ambitie van de club, zijn deze van harte welkom.
Ook in de bloeiende jeugdafdeling is er uiteraard nog voldoende plek vanaf de mini-F'jes op zaterdagmorgen tot de onder-19 categorie. Wie durft de uitdaging aan om deze ambitieuze familieclub de komende jaren op zowel sportief als organisatorisch gebied verder te helpen?