Het team van Firststop Sky Bandennet weet alles van banden en balanceren.
Het team van Firststop Sky Bandennet weet alles van banden en balanceren. (Foto: )

Geen beter adres voor banden dan Firststop Sky Bandennet

  kijk op de wijk

DELFT - Het is druk bij Firststop Sky Bandennet aan de Faradayweg. Niet verwonderlijk, want voor banden, uitlijnen, balanceren én voor andere autoklussen, is er geen beter adres.

Drie jaar geleden is het bedrijf onderdeel geworden van Firststop, het grootste netwerk van bandenspecialisten dat als voornaamste bandenmerk Bridgestone voert, maar uiteraard kun je bij Sky Bandennet nog talloze andere topmerk banden vinden.

Bandenwissel
"Dit is weer de tijd van de winterbandenwissel", aldus Sala Kaya, eigenaar van Firststop Sky Bandennet. "Daarbij is het zaak om je winterbanden vooraf even goed te controleren: hoe oud zijn die inmiddels? Zitten er geen haarscheurtjes in? En hoe staat het met de profieldiepte? Wettelijk ligt de minimale diepte vast op 1.6 millimeter, maar wij adviseren om al bij 2 millimeter te vervangen. Mocht je een noodstop moeten maken met 100 km per uur, dan red je dat met 1.6 echt niet." Met zijn meer dan twintig jaar ervaring weet Sala waar hij over praat. "We zijn echte specialisten." Om de bandenwissel extra aantrekkelijk te maken heeft Sala een mooie aanbieding: "Bij de montage van vier nieuwe zomerbanden vanaf 16 inch krijg je van ons òf een Total brandstofpas met een tegoed van 20 euro tot 40 euro cashback." Dat wisselen is voor de mannen van Firststop Sky Bandennet een fluitje van een cent: "Met 15 tot 20 minuten is het gebeurd. In de tussentijd kunt u rustig even wachten met een gratis kopje koffie." Uiteraard moet u dan wel een afspraak maken, want zoals gezegd: het team van Sala heeft het druk. En uw winterbanden? "Die kunnen we desgewenst natuurlijk voor u opslaan."

Unieke machine
Naast wisselen kan Firststop Sky Bandennet uw auto ook nauwkeurig uitlijnen en de banden balanceren. Dit doen zij de gehele maand mei zelfs gratis! "Daar hebben wij een unieke 3D machine voor", verklaart Sala. Klant Wim, die net al wachtend een kop koffie drinkt, valt Sala ongevraagd bij: "Daar kom ik speciaal voor. Sinds mijn banden hier gebalanceerd zijn rij ik beter en hoor ik minder lawaai. Hoe Sala het doet is echt anders, en beter, dan ik elders heb ervaren." Onze 3D machine is echt van deze tijd", vervolgt Sala. "Auto's zijn zo strak geworden dat balanceren nog meer precisiewerk is geworden. Wij kunnen dat."

Actie
En vooruit: op de valreep gooit Sala er nóg een actie in: "Laat u bij ons een grote beurt doen? Dan is de APK (voor benzineauto's 35 euro, voor dieselauto's 60 euro) gratis!"

Meer berichten