Sinds 4 april is de winkel van Van der Leeuw Optiek weer geopend
Sinds 4 april is de winkel van Van der Leeuw Optiek weer geopend (Foto: )

Kies voor Private Shopping bij Van der Leeuw Optiek

  lopende zaken

DELFT - Sinds 4 april is de winkel van Van der Leeuw Optiek weer geopend. De rust in de stad heeft ook zo zijn voordelen, het is hierdoor buitengewoon prettig om te winkelen. De medewerkers hebben in deze periode alle tijd om de nieuwste collectie te tonen en met de modernste oogmeetapparatuur vinden metingen op gepaste afstand plaats. Er zijn ook extra maatregelen getroffen in de winkel om te voldoen aan de eisen en protocollen voor veilig winkelen. Zo lukt het toch om een veilige winkelomgeving te creëren.

"De afgelopen weken waren een spannende periode. Voor iedereen als individu, maar ook voor ons als bedrijf", vertelt eigenaar Rob van der Leeuw. "Gezondheid is altijd al het belangrijkste in alles wat wij als bedrijf doen. Omdat wij medische hulpmiddelen aanbieden, is het ook onze verantwoordelijkheid om goed bereikbaar en beschikbaar te blijven.” Klanten konden de gehele periode telefonisch contact opnemen met een speciaal uitgebreide klantenservice voor vragen over de gezondheid van de ogen en oren. Ook voor urgente reparaties van een bril, brillenglas of hoortoestel konden klanten in de winkel terecht en veel contactlensproducten werden per post verzonden.

Onder de loep
Maar de woorden ‘stil zitten’ kennen ze niet bij Van der Leeuw. Vanaf 15 maart is er daarom vooral veel tijd gestoken in het nogmaals grondig onder de loep nemen van het bedrijf en het optimaliseren van de verschillende afdelingen. "We hebben deze situatie aangegrepen om weer eens kritisch naar onze winkel, collecties en protocollen te kijken. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met e-learnings om onze kennis over de producten en merken op te frissen”, aldus Van der Leeuw. Ook heeft Van der Leeuw geïnvesteerd in de VR-800 van Essilor, de nieuwste standaard in het verrichten van een oogmeting. Nieuw in Nederland én al aanwezig bij Van der Leeuw. De oogmeting met de VR-800 kan volledig plaatsvinden conform de richtlijnen en het 1.5 meter protocol, is eenvoudiger uit te voeren, nauwkeuriger en comfortabeler voor de klant.

Private Shopping
"De winkel voor een groot deel voor jou alleen, uiteraard volledig volgens de richtlijnen. Voor die klanten is het nu mogelijk om een Private Shopping afspraak met één van onze medewerkers te maken”, vertelt Van der Leeuw. Tijdens zo’n afspraak zijn echt alle ogen op u gericht en creëren we een extra veilige plek om te winkelen . Een Private Shopping afspraak maak je via 015-2140880 of info@vdleeuwoptiek.nl en benoem ‘Private Shopping’.

Openingstijden
Zondag 3 mei: 13.00 - 17.00 uur
Maandag 4 mei: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 5 mei gesloten
Woensdag 6 mei: 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 7 mei: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 8 mei: 09.00 - 18.00 uur & 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag 9 mei: 09.00 - 17.00 uur

Van der Leeuw Optiek - Koornmarkt 82-86.

Meer berichten
 
CustomHtml_1