Meubelstoffeerder Rein Kool, het juiste adres om uw meubels professioneel en vakbekwaam te laten stofferen
Meubelstoffeerder Rein Kool, het juiste adres om uw meubels professioneel en vakbekwaam te laten stofferen

Meubels als nieuw èn loungebank-kussens

lopende zaken

DELFT – Oudere meubels zijn vaak het mooist en hebben niet zelden een nostalgische waarde. Helaas is slijtage inherent aan het verstrijken van de tijd. Gelukkig maakt R.J. Kool Meubelstoffeerderij oude meubels weer als nieuw.

In de werkplaats aan de Ampèreweg 12 in Delft hebben ze alle kennis en materialen om meubels weer prachtig te restaureren. Want daar slaagt R.J. Kool Meubelstoffeerderij al meer dan vijftig jaar uitstekend in.

Ambacht
Het bedrijf is een halve eeuw geleden opgericht. "Ik werk hier vanaf de oprichting", vertelt Rein Kool. "Het leuke aan dit vak vind ik het ambachtelijke, want het is wel een echt ambacht dat ik hier aan het uitvoeren ben."

Mooi resultaat
Het is bepaald geen sinecure om een vaak tientallen jaren oud en versleten meubel er weer uit te laten zien zoals op de dag dat het werd aangeschaft. "Er komt altijd weer een mooi resultaat uit", zegt Rein Kool. "Anders beginnen we er niet aan."

Kussens
R.J. Kool Meubelstoffeerderij doet en kan meer dan alleen meubels herstellen. Zo biedt het Delftse bedrijf uitkomst voor iedereen die zelf van steigerhout een loungebank of tuinmeubel maakt. "Wij kunnen hiervoor de kussens maken, precies volgens de gewenste afmetingen." Hierbij kan de klant zelf de te gebruiken stoffen en kleuren kiezen, zodat je echt de loungebank van je dromen creëert."

Algemene informatie
R.J. Kool Meubelstoffeerderij
Ampèreweg 12
2627 BG Delft
T: 015-2126210
M: 06-24608494
E: mail@rjkool.nl
www.rjkool.nl