Melanie Haaksma en René van Dijk hebben de website Support Delft opgericht om ondernemers een hart onder de riem te steken.
Melanie Haaksma en René van Dijk hebben de website Support Delft opgericht om ondernemers een hart onder de riem te steken.

Support Delft!

Algemeen

DELFT - Supportdelft.nl is ontstaan is de tijden van corona. Op dit platform komen alle ondernemers uit Delft samen.

Hoe wil jij jouw stad supporten? Eten bestellen bij je favoriete local restaurant? Wil je weten of jouw boetiek nu online is? Of wil je virtuele yoga lesjes volgen bij je yogaschool? Op supportdelft.nl kun je het in een oogopslag vinden! Shop online, shop local. Dit initiatief is opgezet door de ondernemers uit Delft en wordt ondersteund door de Gemeente Delft, het Ondernemersfonds, Stichting Centrum Management Delft en Delft Marketing.

Mooi initiatief
Wist je dat er nu meer dan 115 ondernemers een profiel hebben aangemaakt? Dat je 100 euro shoptegoed kunt winnen als je de spread van vorige week voor je raam hangt? Dat je hier dan wel even een foto van moet mailen naar redactie@delftopzondag.nl of een priveberichtje moet sturen naar de socials van DOZ! Sommige winkels nu ruimere openingstijden hebben, je dit per ondernemer op de website kan vinden, je je als vrijwilliger kunt aanmelden op dit platform, er een Facebook community is opgericht waar ondernemers met elkaar kunnen sparren over deze situatie, je die kunt vinden onder supportdelft.nl op Facebook.
Komende weken zullen de straten zich langzamerhand blauw kleuren. Het is ook in de stad zelf soms lastig te zien welke ondernemer nu wel open is en welke niet. Om dit duidelijker te maken en in het kader van de gastvrijheid in de stad zullen de ondernemers die open zijn een blauwe loper uitgestald krijgen. Op die manier krijgen de geopende winkels en straks hopelijk horeca en hotels etc meer zichtbaarheid en hopen we hen zo een hart onder de riem te steken. Hoe mooi is het als straks Delft blauw kleurt! Neem vooral een kijkje op supportdelft.nl en vergeet niet de poster op te hangen en dit te vermelden.