Caresse is een ideaal merk voor studenten en starters. (Foto: PR)
Caresse is een ideaal merk voor studenten en starters. (Foto: PR)

Wintersale bij Dutch Dream Slaapcomfort: ontdek Caresse!

Algemeen

DELFT - Dutch Dream Slaapcomfort in Leeuwenstein heeft weer prominent plek ingeruimd voor het populaire merk Caresse. En terecht, want Caresse heeft een uitgebreide collectie en is zeer vriendelijk geprijsd.

De vriendelijke prijzen maken Caressse tot een geschikt merk voor starters en bijvoorbeeld ook voor studenten. Je hebt al een elektrisch verstelbare boxspring voor een bedrag onder de 1500 euro. En bij Caresse krijg je waar voor je geld! De boxsprings van Caresse onderscheiden zich door hun weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De kracht van Caresse zit daarnaast ook in het gebruik van natuurlijke materialen zoals wol (Geeft prima warmteregulatie), kapok (ademend), paardenhaar (veerkracht) en katoen (soepel en sterk). Boxsprings zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en niet voor niets: Het matras met pocketvering ligt op een verende bodem. Dit zorgt voor een optimale lichaamsondersteuning en extra ligcomfort. Een boxspring is ook geheel naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden in design, kleur en materialen. Hierdoor past een boxspring in ieder slaapkamerinterieur. En last but not least: De levensduur van een boxspring is zeer hoog. Na ongeveer 10 jaar is het wel raadzaam om de matrassen te vervangen. De boxspring haalt verder een levensduur van ongeveer 15 tot 20 jaar. Kortom: een duurzame investering.

Topper
Een topper maakt de boxspring helemaal àf en zorgt er bovendien voor dat je geen last hebt van de spleet tussen twee aan elkaar geschoven boxsprings. Caresse biedt een luxe, extra goed ventilerende matrastopper met een kern van pocketveren, afgewerkt met anti-allergische veerkrachtige Hybride schuim. Deze Active Air Hybrid topper heeft door zijn unieke opbouw van 450 pocketveren per vierkante meter in combinatie met de luxueuze afdeklagen een totale dikte van maar liefst 11 cm. De pocketveren gecombineerd met het zeer goed vochtregulerende en luchtdoorlatend veerkrachtige Hybride schuim garanderen een perfecte vochtregulatie, drukverdeling en ligcomfort. Deze unieke topper zorgt door haar Active Air concept in combinatie met Hybride schuim voor koelte in de zomer en warmte in de winter.

Wintersale
Tijdens de Wintersale biedt Dutch Dream Slaapcomfort de gehele Caresse Silver collectie aan, inclusief een pocket topper Active Air Hybrid voor slechts € 100,- meerprijs. Naast deze actie kun je ook kiezen voor de Caresse 4600-H/4650-H. Deze gehele serie wordt tijdens de actieperiode geleverd inclusief een pocket topper Active Air Hybrid! Kom dus vooral eens kijken bij Dutch Dream en verbaas je over de mogelijkheden. Dutch Dream Slaapcomfort biedt je graag de gelegenheid om de luxe van een Caresse boxspring te ervaren!