U bent welkom voor een kopje koffie en informatie. (Foto: PR)
U bent welkom voor een kopje koffie en informatie. (Foto: PR)

Zeeuw & Zeeuw presenteert: Sale & Sale

Algemeen

DELFT – Zet de periode van 6 t/m 23 februari maar vast in je agenda, want dan pakt Kia-dealer Zeeuw & Zeeuw Delft uit met geweldige actieprijzen op alle modellen!

Aan het begin van het nieuwe jaar heeft de Kia-dealer aan de Schieweg altijd een speciale actieperiode; de Big Sale, die dit jaar voor het eerst de naam 'Sale & Sale' draagt, een knipoog naar de nieuwe naam van het bedrijf sinds november 2019: Zeeuw & Zeeuw. Een nieuwe naam, maar nog steeds de vertrouwde zekerheid van goed advies, goede service, scherpe prijzen en de Zeven Zekerheden.
Wat die service betreft; dat zit wel goed. In november ontving Zeeuw & Zeeuw de Platinum Prestige Kia-Dealer Award. "Dat betekent dat we één van de twee beste Kia-dealers in Nederland zijn.", legt vestigingsmanager Elgin Herfst uit. "En het mooiste daaraan is dat we die prijs vooral te danken hebben aan de hoge cijfers voor klanttevredenheid, gemiddeld een 9!" Mooi, maar Elgin kijkt alweer vooruit: "We zijn druk bezig met plannen om deze cijfers te kunnen continueren, of waar mogelijk zelfs nog overtreffen."

Koopzondag
Terug naar Sale & Sale. Van 6 t/m 23 februari hanteert Zeeuw & Zeeuw actieprijzen op alle modellen, van de Kia Picanto tot de Kia Niro. "Zondag 23 februari eindigen we deze geweldige actieperiode met een koopzondag", aldus Elgin. Overigens heeft Zeeuw & Zeeuw sinds 1 januari ook koopavond: "Op vrijdag ben je tot 20.30 uur welkom in de showroom en voor een proefrit." Ook veranderd sinds 1 januari: de bijtelling op de e-Soul en de e-Niro. Voor beide elektrische auto's geldt een bijtelling van 8%. "Van de modellen uit 2019 hebben we er nog een aantal die snel leverbaar zijn", geeft Elgin aan. De elektrificatie van de Kia-modellen gaat door. In de komende twee jaar zullen ook de Kia Ceed en Kia XCeed als plugin hybride op de markt verschijnen. En dat zijn niet alle veranderingen: "De Kia Rio, Picanto en Stonic zullen een facelift krijgen."

Vergeten kind
Genoeg reden om binnenkort langs te gaan bij Kia-dealer Zeeuw & Zeeuw aan de Schieweg. En als u daar dan toch bent, kunt u meteen meehelpen aan het goede doel. "Wij steunen Stichting het Vergeten Kind", vertelt Elgin. "Zij ontfermen zich over kinderen die mishandeld, verwaarloosd, verstoten of op de vlucht zijn. In het verleden hebben wij aan hen belangeloos een auto ter beschikking gesteld. Maar we halen ook geld op voor dit mooie werk. Let op de donatiedoos op de balie. Want we denken hier niet alleen aan auto's, maar ook aan mensen!"