RODI Sign & Print heeft de ramen van Linda's Hairstyling bestickerd.
RODI Sign & Print heeft de ramen van Linda's Hairstyling bestickerd.

RODI Sign & Print voor Linda's Hairstyling

Algemeen

DELFT - Linda's Hairstyling is blij met de bestickering die door RODI Sign & Print is gedaan. "Fijn dat alles zo snel geregeld kon worden. Alles ter ere van het 10-jarige bestaan van de zaak."

10-jarig jubileum
Linda's Hairstyling bestaat deze maand 10 jaar en dat is gevierd met een totale make-over van de zaak en het logo. "Het logo hebben wij ontworpen en is mooi afgedrukt en op de ramen geplakt door de mensen van RODI Sign & Print."

Blij met RODI
"Je ziet RODI vaak voorbij komen in de krant en er komen goede verhalen vandaan. Ik besloot toch eens te bellen voor informatie en binnen no time was alles geregeld." zegt Linda. "Ik zette al mijn wensen op de mail en kreeg diezelfde middag nog reactie met alles wat ik moet weten en alle details omtrent het bestickeren. Op een vrijdag werd er gekeken naar de plek waar het moet gebeuren en op maandag was alles al bijna helemaal klaar. Heel fijn en supersnel allemaal!"

Linda's Hairstyling
"Haal het mooiste uit jezelf" is waar Linda's Hairstyling voor staat. Een mooie zaak met een fijne huiskamersfeer. "Wat ook erg fijn en belangrijk is, is dat er persoonlijk contact is tussen kapster en klant." Jong en oud, iedereen is van harte welkom bij Linda's Hairstyling: "voor studenten is er een aantrekkelijke korting in de maanden januari en februari. Dit is 10%. Ook is er sprake van een 65+ korting. Iedereen is van harte welkom om het mooiste uit zichzelf te halen bij Linda's Hairstyling!"

Informatie
Linda's Hairstyling
Mozartlaan 430, 2625 CS Delft
015 256 4255
Info@lindahairstyling.nl