Voor al je binnen-en buitenklussen moet je bij Chris Treling Schilderwerken zijn
Voor al je binnen-en buitenklussen moet je bij Chris Treling Schilderwerken zijn

Chris Treling Schilderwerken voor al je klussen!

Algemeen

DELFT - Voor al je binnen-en buitenklussen moet je bij Chris Treling Schilderwerken zijn. Chris Treling voorziet je woning graag van nieuwe en frisse kleuren en geeft hierbij, indien gewenst, nuttig advies!

Producten van kwaliteit
Chris Treling, de vakman in de regio, gebruikt hierbij alleen verfmerken van A-kwaliteit, zoals Sigma, Sikkens en Nerf. Een andere optie om de woning een nieuwe uitstraling te geven is door het behang te vervangen. Het oude behang kunnen zij er ook afstomen. Het hele pakket wordt aangeboden!

Diensten Chris Treling
Je kunt bij de ervaren vakman terecht voor allerlei verschillende klusjes, zowel binnen als buiten. Totaal schilderwerk, glasvliesverwerking, latexen van plafonds en wanden en totale wandverwerking, je kunt het zo gek niet bedenken.

Partners
Chris Treling Schilderwerken werkt voor particulieren, kantoren, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen, (grotere) aannemers en voert ook zakelijke opdrachten uit. Op de website kun je een contactformulier invullen en/of een offerte aanvragen. Alle details over de vele klusjes zullen je dan zo snel mogelijk worden toegestuurd.

20-jarig jubileum
Chris Treling Schilderwerken bestaat maar liefst 20 jaar! Al ruim 20 jaar zijn zij ervaren in het leveren van topkwaliteit op verschillende gebieden van plafonds tot aan binnen- en buiten schilderswerkzaamheden. Een kleinschalige en betrouwbare partner.

Informatie
Chris Treling Schilderwerken
Jan Campertlaan 129
06-51004866
Christrelingschilderwerken.nl