Logo delftopzondag.nl
Chiropractor Lauren Eves is er om jouw lichaam optimaal te laten functioneren
Chiropractor Lauren Eves is er om jouw lichaam optimaal te laten functioneren

Gormley Chiropractie vindt de oorzaak van pijn

PIJNACKER – Op zoek naar een ervaren en meedenkende chiropractor voor het gezin? Gormley Chiropractie is een praktijk waar professionaliteit, persoonlijke zorg en een tevreden patiënt centraal staan.

"Wij streven naar een gezond en energiek leven, vanaf de geboorte tot op hoge leeftijd", aldus chiropractor Lauren Eves. "Het zenuwstelsel is het communicatiesysteem van de hersenen en loopt door heel het lichaam. Belangrijk is daarom dat dit goed functioneert en problemen worden behandeld. Hoofdpijn, rugpijn en hernia's zijn veelvoorkomende klachten. Voor klachten die het gevolg zijn van slijtage, valt veel winst te behalen door de pijn te verminderen of te stabiliseren. Onze praktijk is er niet alleen voor het verwijderen van blokkades in het zenuwstelsel. Het kan ook geen kwaad om langs te komen zonder dat er sprake is van klachten. Steeds meer ouders kiezen voor chiropractische ondersteuning voor hun kinderen, aangezien veel problemen die zich op latere leeftijd openbaren op jonge leeftijd zijn begonnen. Zo zijn wij problemen voor en kan het lichaam optimaal functioneren. Het is heel normaal om jaarlijks naar de tandarts te gaan voor een controle, dus waarom niet naar de chiropractor?"

Behandeling
"Er is een groot verschil tussen het behandelen van symptomen en het wegnemen van de oorzaak van de klacht. Wij gaan voor dat laatste en zorgen daarmee voor een langdurige oplossing. Wij doen uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van klachten. Daarna zoeken wij naar een passende behandeling, die uit drie fases bestaat: de intensieve fase, daarna de fase gericht op stabilisatie en uiteindelijk de controlebehandelingen."

Gormley Chiropractie is gevestigd aan de Boezemweg 75 in Pijnacker. Bel voor een afspraak met 015-3807499 of kijk op www.gormley.nl

Meer berichten