Haal de kerstsfeer in huis met Intratuin Pijnacker!
Haal de kerstsfeer in huis met Intratuin Pijnacker!

Laat je inspireren door Intratuin Pijnacker!

Algemeen

PIJNACKER - Op 21 november is de Kerst Inspiratieavond bij Intratuin Pijnacker, met kerstworkshops, kerstbingo, kortingsbonnen en heel veel lichtjes!

Intratuin is al helemaal klaar voor de kerst en kan niet wachten om bezoekers te inspireren met de nieuwste trends en de mooiste producten. Kom daarom naar de Kerst Inspiratieavond op donderdag 21 november van 18.00 uur tot 21.00 uur. Intratuin Pijnacker nodigt je dan van harte uit! Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals de workshops kerstkrans met ring, hangende kerstboom of staand kerststuk met ring maken. Daarnaast is er een kerstbingo en uiteraard zal de muziek niet ontbreken én worden er culinaire hapjes en drankjes uitgedeeld!

Kortingsbonnen
Ontdek de nieuwste kersttrends en bijbehoren collectie aan kerstballen, verlichting en accessoires. Iets moois gevonden? Lever dan jouw kortingsbonnen in die je krijgt bij binnenkomst! Want alleen tijdens de Kerst Inspiratieavond ontvang je tegen inlevering van de kortingsbonnen 20% korting op een product naar keuze. Kijk op intratuin.nl voor de actievoorwaarden.

Wensbal vol aandacht en liefde
Kerst wordt echt bijzonder met aandacht voor elkaar. Intratuin brengt deze kerst een nieuwe traditie tot leven; stop een persoonlijke boodschap of wens in de wensbal en beleef samen een kerst vol liefde. Je kunt je wensbal ook versturen via intratuin.nl/kerstwens en ál je vrienden een liefdevolle kerst wensen! Heb jij de kerstcommercial al gezien? Bekijk 'm nu op youtube.com/intratuin.

Wil je meer weten over deze sfeervolle kortingsavond? Kijk dan op intratuin.nl/kerst-inspiratie-avond