Logo delftopzondag.nl
“Onze kracht is vooral dat we breed inzetbaar zijn, de zaken praktisch en laagdrempelig aanpakken."(Foto: PR)
“Onze kracht is vooral dat we breed inzetbaar zijn, de zaken praktisch en laagdrempelig aanpakken."(Foto: PR) (Foto: )

Roel Bothof kiest met RoBoWeb Computers voor praktische aanpak

PIJNACKER - Particulieren, scholen en bedrijven: computerspecialist RoBoWeb heeft een heel divers klantenbestand.

Nootdorper Roel Bothof was veertig jaar toen hij met zijn bedrijf begon. Dat is achttien jaar geleden. Reken zijn leeftijd maar uit. "Sinds tien jaar ben ik gevestigd hier aan de Boezemweg en dat is een mooie centrale plek, met gratis parkeren voor de deur en 7 dagen per week open, zegt Roel die intussen vier veelzijdige medewerkers vast in dienst heeft." RoBoWeb repareert zowel Windows als Apple pc's en laptops van alle merken, soorten en types maar levert ook nieuwe en 2e hands pc's en laptops. RoBoWeb doet veel installatiewerk zoals draadloos (wifi) overal in huis en tuin, netwerkkabels trekken door het hele huis, ook eventueel via de kruipruimte. "Wij komen aan huis, helpen via hulp op afstand of via ons servicecentrum waar u, 7 dagen per week, altijd zo binnen kan lopen. Wij verkopen ook cartridges, tv's harde schijven, kabels, enz. (Lees onze website)" Computers, internet, telefonie en televisie zijn tegenwoordig één geheel. Dus is het handig dat RoBoWeb het hele scala in de vingers heeft. Het bedrijf werkt voor kleinere bedrijven, particulieren en ook voor diverse scholen, zoals het Stanislascollege en de CASA-school in Pijnacker. Voor het Stanislas doen Roel en zijn mensen de Chromebook-reparaties en garantie-afhandelingen en bij de Montessorie school CASA al het onderhoud aan I-Pads, Macbooks en Windows-laptops.

Geen ondersteuning
Over Windows gesproken: begin volgend jaar gaat de ondersteuning voor Windows 7 stoppen, wat inhoud dat er o.a. geen bankzaken meer gedaan kunnen worden. Wie nog niet over is op Windows 10 zal dus gepaste maatregelen moeten (laten) nemen. RoBoWeb heeft goede maatoplossingen in huis. Wacht niet te lang en laat het alvast in orde maken. (zie ook onze website roboweb.nl/krant). Roel nogmaals: "Onze kracht is vooral dat we breed inzetbaar zijn, de zaken praktisch en laagdrempelig aanpakken. We komen snel in actie om problemen op te lossen en we rekenen prettige prijzen voor de klanten. Trouwens, behalve Windows hebben we ook Apple in het pakket." Het mooie van het werk, het vak en het bedrijf vindt Roel de combinatie van techniek én mensen. "De contacten met de klanten en voor die mensen echt het verschil maken, dat is het mooie van ons werk en ons bedrijf", aldus de man die op zijn vijfde in Nootdorp kwam wonen met zijn ouders.

De meeste klanten wonen in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw maar in feite is RoBoWeb in de hele regio actief, ook in Delft, Den Hoorn, Ypenburg, Leidschenveen Zoetermeer, Lansingerland en Leidschendam-Voorburg. Vaak gaan de contacten via via. Een tevreden klant leidt tot meer opdrachtgevers! RoBoWeb is ook zeker maatschappelijk betrokken. "Iedereen heeft wel een oude PC of laptop thuis waar je niks meer mee doet maar die je niet wil afvoeren omdat er vertrouwelijke informatie op staat. Deze kun je bij ons inleveren. Wij vragen tien euro per apparaat en dat geld komt ten goede aan KiKa. De klant zelf het geld in de collectebus doet. Wij voeren dan de computer milieuvriendelijk af via Wecycle en zorgen ervoor dat de data op deharde schijf voorgoed verwijderd is."

RoBoWeb
Boezemweg 6a
2641 KH Pijnacker
015 – 369 7799
Lees alle extra's nog even na op www.roboweb.nl/krant inclusief een mooie klantenservice@roboweb.nl

Meer berichten