Logo delftopzondag.nl
Het delen van opgewekte stroom via zonnepanelen is de toekomst!
Het delen van opgewekte stroom via zonnepanelen is de toekomst! (Foto: )

Coöperatieve zonnepanelen Gymzaal Loevesteinplaats

DELFT - Wist je dat op het dak van het stadskantoor inmiddels bijna 150.000 kWh is opgewekt met de installatie van Deelstroom Delft?

Die energie is voor de 71 omwonenden, die deelnemen aan het project zodat zij zelf lokale energie kunnen opwekken die verrekend wordt met de eigen energierekening. Een volgende coöperatieve installatie komt op het dak van de Gymzaal Loevesteinplaats. Daar is ruimte voor ruim 80 zonnepanelen. Wil je deelnemen aan de installatie, kijk op www.deelstroomdelft.nl . De inschrijving start begin volgende week!

Crowdfundingsactie
Heb je al voldoende lokale opgewekte energie in huis, dan kan je ook meedoen aan de crowdfundingsactie voor zonnepanelen en een kruidendak voor ICHANGE. Nieuwsgierig? Zie: https://voorjebuurt.nl/en/initiatives/details/1646/deelstroomdelft
Wij willen heel graag nog meer projecten realiseren en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig. Mensen die samen met ons onze impact willen vergroten, bijvoorbeeld door het steunen van onze communicatie-team, of het opstarten van nieuwe zonneprojecten. Dat kan bijvoorbeeld op een appartementengebouw of de school van jouw kinderen. Of misschien ken je een bedrijf met een groot dak, waarvoor de investering in panelen te groot is? Doe mee en sluit aan, want samen kunnen we dit soort ideeën verder brengen!

Meer berichten