Heerlijke appelbeignets en appelringen, ook verkrijgbaar bij IJssalon Luciano!
Heerlijke appelbeignets en appelringen, ook verkrijgbaar bij IJssalon Luciano!

Heerlijk de winter door met IJssalon Luciano!

Algemeen

DELFT - Samen met supermarkt JUMBO aan de Vrijheidslaan exploiteert IJssalon Luciano de oliebollenkraam. De overheerlijke producten uit deze kraam zijn in de wintermaanden ook dagelijks vers te verkrijgen bij de vestiging van Luciano aan de Markt.

Maar dat is nog niet alles! Naast de heerlijke oliebollen (met en zonder krent: 0,80 euro per stuk of zes stuks voor 4 euro), de appelbeignets en appelringen (1 euro per stuk, vijf stuks voor 4 euro) heeft Luciano ook in beide vestigingen ruimte vrijgemaakt voor een heerlijk 'bij de koffie'-assortiment van Piece of Cake (van moeder Jolanda en dochter Kelly, gevestigd aan de Woudseweg 20 in Den Hoorn).
Djordy Dijkgraaf: "Omdat we -logischerwijs- in de winter minder ijs verkopen, wilden we onze klanten met een ander assortiment verrassen. Alles om tijdens de Donkere Dagen feestelijk voor de dag te kunnen komen als er visite over de vloer is. Er zijn ook heerlijke baksels voor bij de koffie/thee, zoals Cannoli's: een gebakje/nagerecht uit de Siciliaanse keuken. Het bestaat uit een gerold koekje dat gevuld is met ricotta. Of echte Amerikaanse kaneelbroodjes, bekend onder de noemer Cinnabons. Daarnaast zijn ook Oudhollandse XL stroopwafels te krijgen, kortom: een keur aan winterse lekkernijen."

IJstaarten
Als klap op de vuurpijl, vers van de pers en nog maar net op de website: een nieuw assortiment van zeven verschillende Kerstijstaarten. "Deze zijn tot 19 december te bestellen. Ze kunnen worden opgehaald op maandag 23 december van 10.00 tot 17.00 uur en/of dinsdag 24 december van 09.00 tot 16.00 uur. Iedere ijstaart, zoals Santa's Belly of Santa's Iglo, kost 24,50 euro en is handgemaakt, natuurlijk van het heerlijke prijswinnende Luciano ijs. Hier kunnen 8 personen van eten." Tel: 015-3641652 . E-mail: delft@ijssalonluciano.nl