Logo delftopzondag.nl
Foto:

Strijkservice Haaglanden: gladder kunnen we het niet maken

YPENBURG - Het is niet iedereen gegeven altijd mooi de plooien glad te kunnen strijken. Dat is een talent. Strijkservice Haaglanden heeft dat talent!

Strijken. Veel mensen hebben er een hekel aan. Maar ja, je overhemd naar het werk, die mooie rok of het nette tafelkleed voor de feestdagen... met kreukels is dat toch geen gezicht! Geen nood. Daarvoor is er Strijkservice Haaglanden. Voor iedereen die het niet zelf wil of kan doen kan Strijkservice Haaglanden al het strijkgoed verzorgen. Voor één keertje (om die berg weg te werken), of op regelmatige basis. En voor een betaalbare prijs.

Abonnementen
Zo kunt u verschillende strijkabonnementen afsluiten, geheel naar uw wens en behoefte. Of u nu veel of weinig strijkwerk hebt. Geen tijd of gelegenheid om het strijkgoed zelf te brengen? Met de haal- en brengservice van Strijkservice Haaglanden is dat geen enkel probleem. In combinatie met ons strijkabonnement spreken we met u een vaste haal- en bezorgdag af, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Binnen de metropoolregio Den Haag-Rotterdam verzorgen wij diensten in bijna alle gemeentes. Maar zelfs buiten de regio zijn wij actief.

Wassen en stomen
Onze strijkservice is bovendien ook nog eens uit te breiden met een wasservice en stomerij. Wassen doen wij in eigen huis en omdat we kleinschalig werken, wordt uw was niet met die van anderen gewassen en kunnen wij uw kleding optimale aandacht geven. Uiteraard alles volgens uw wensen. Daarna strijken en vouwen we uw was zodat het kastklaar bij u bezorgd wordt. Voor het stomen werken wij samen met een gerenommeerde stomerij in de regio. 
En zelfs voor kledingreparatie kunt u bij ons terecht. Vermaken, op maat maken of repareren, het is allemaal mogelijk.

Bedrijven
Niet alleen particulieren, ook bedrijven kunnen gebruik maken van de diensten van Strijkservice Haaglanden. Zo nemen wij graag uw bedrijfskleding onder handen of wassen en strijken wij de zakelijke kleding van uw medewerkers met een representatieve functie. Voor de horeca heeft Strijkservice Haaglanden een speciaal dienstenpakket dat helemaal is afgestemd op de bijzondere wensen van dit vakgebied. Niet alleen bedrijfskleding, ook tafellinnen, lakens en dekens en andere benodigdheden brengen wij tiptop in orde. Ook hier hanteren we vaste afspraken en servicepakketten. Naast de horeca zijn we ook graag andere bedrijven van dienst. Denk aan kinderdagverblijven, sportverenigingen of uw bed- and breakfast locatie. Iedereen een andere wens, maar één geweldige service!

Meer weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 085-4016767 of mail naar info@strijkservice-haaglanden.nl. Op www.strijkservice-haaglanden.nl vindt u ook alle informatie èn het aanmeldformulier.

Meer berichten