De Hovencon! Een niet te missen evenement.
De Hovencon! Een niet te missen evenement.

Hovencon: hét event voor echte geeks en nerds!

Algemeen

DELFT - Zaterdag 30 november organiseren Nerds Like Us! en The Readshop Kempers een uniek evenement in Delft voor iedereen die gek is van onder andere Marvel, DC Comics, Anime, Gaming en meer. Speciaal voor de echte Nerds en Geeks dus!

Tijdens dit event in winkelcentrum De Hovenpassage kan je veel producten vinden zoals Manga's, Comics, Figurines, Gundams, Card games, T-shirts en meer. Ook worden er leuke kortingen gegeven op deze producten tijdens het event.

Workshop Manga
Naast de te vinden merchandise worden er ook activiteiten georganiseerd waaronder een Super Smash Bros Ultimate en Mario Kart competitie, een workshop Manga tekenen voor beginners en een workshop Gundam bouwen voor beginners. Ook liggen er Marvel kleurplaten klaar voor de beginnende nerds en geeks onder ons. En onder alle aankopen vanaf 15 euro die gedaan worden op deze dag ook nog eens de nieuwe Nintendo Switch Lite verloot!
Johan Kempers (The Readshop Kempers): "We zijn nog een beetje aan het zoeken naar de beste invulling, want het is de eerste editie. Nerds Like Us! staat al op diverse vergelijkbare beurzen door het hele land. Zij benaderden ons ooit om met manga's en comics te beginnen, omdat zij daar de capaciteit niet voor hebben. Dat loopt goed, we hebben wekelijks een nieuwe aanvulling en ook de speciale klantenbestellingen lopen lekker. Voor Delft hebben we een unieke collectie in huis. Op Hovencon staat ook een fotobooth voor mensen die verkleed komen. Het is de bedoeling dat we dit elk jaar gaan organiseren."

Aanvang
Het event start om 10.00 uur en wordt gehouden op de volgende locatie: Troelstralaan 71B, Delft (Winkelcentrum De Hovenpassage) en de toegang is volledig gratis. Mis het dus niet!