Delft Business Plaza organiseert een beurs voor ondernemers in het WestCord Hotel Delft
Delft Business Plaza organiseert een beurs voor ondernemers in het WestCord Hotel Delft (Foto: )

Delft Business Plaza organiseert ondernemersbeurs

DELFT - Op donderdag 28 november organiseert Delft Business Plaza de tweede ondernemersbeurs, in samenwerking met het WestCord Hotel Delft.

Deze beurs vindt plaats in het WestCord Hotel Delft, Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft.

De ondernemersbeurs valt samen met de WestCord ThirstDays, dé Delftse donderdagmiddagborrel. Deze keer op de 1e etage in het Atrium van het hotel. Alle Members van Delft Business Plaza (free-Members uitgezonderd) kunnen zich hier profileren. Zij krijgen de gelegenheid zich aan een breder publiek voor te stellen door middel van folders, flyers, PowerPointpresentaties en een goed gesprek. Juist in de tijd van online zakendoen kan persoonlijk contact een groot verschil maken.

Incassoproblemen
Tijdens dit evenement is een medewerker van BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders aanwezig, die ons vertelt hoe om te gaan met incassoproblemen. Zij bieden daarbij enkele handvatten waarmee men zelf aan de slag kan gaan om invulling te geven aan het eigen debiteurenbeheer.

Verloting
Het belooft dus een informatief evenement te worden, waarbij zelfs een DJ aanwezig is. Het evenement begint om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur met een verloting van donaties van Members voor alle bezoekers.

Blue Dining
Tip: Na het evenement kunt u natuurlijk ook kennismaken met het Blue Dining Restaurant, waar culinaire gerechten zowel als een snelle dagschotel geserveerd worden.
Business Plaza Nederland is initiatiefnemer van alle lokale Business Plaza's in Nederland. De missie van Business Plaza Nederland is 'Zakendoen met uw Buren'. Zorgen dat opdrachten binnen de lokale economie blijven door zaken te doen met ondernemingen in de buurt. De eigen regio biedt alles wat maar gewenst is.

Netwerk
Delft Business Plaza is er voor ondernemers uit Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Schipluiden. Met een keuze uit verschillende Memberpakketten is het voor iedereen mogelijk lid te worden. Voor de meeste evenementen wordt bovendien geen extra bijdrage gevraagd.
Op deze avond staan wij u graag te woord en vertellen u meer over ons netwerk. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.
Voor informatie over ons netwerk, zie: https://www.delftbusinessplaza.nl/

Meer berichten
 
CustomHtml_1