Afbeelding

'Training with a Smile' bij EasyFit Premium Delft

Algemeen

Ben je op zoek naar een plek om deze winter in een prettige omgeving efficiënt gezonder en fitter te worden? Dan zit je bij EasyFit Premium Delft aan de Kleveringweg 5 goed!

EasyFit Premium Delft is geen standaard fitnesscentrum. Je kunt gebruikmaken van een zeer innovatieve en effectieve trainingsmethode: de Milon Cirkel! Deze methode maakt het mogelijk om in slechts 35 minuten je hele lichaam te trainen. De training bestaat uit vier keer vier minuten conditietraining en zes spierversterkende oefeningen die tweemaal worden gedaan in het Milon circuit.

Beste technieken
"Bij ons kun je simpel trainen met de beste technieken", aldus Dimitros van EasyFit. "Jouw persoonlijke polsband zorgt ervoor dat ieder toestel binnen een fractie van een seconde perfect op jouw wensen staat afgesteld. De weerstand wordt steeds een beetje verhoogd, waardoor de training een uitdaging voor je blijft. Dat zorgt voor motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat!"

Succesvol
EasyFit Premium Delft is inmiddels anderhalf jaar geopend en heeft nu al de tweede plaats behaald op de lijst van beste sportscholen in Delft. Een mooie prestatie, waar zij zich sterk voor inzetten. "Wij hebben nu zo'n tweehonderd leden, waarmee wij goede resultaten boeken. Ons doel is om mensen te helpen en dat lukt ons ook. Mensen met diabetes worden bijvoorbeeld steeds fitter, zelfs zo fit dat medicatie soms niet meer nodig is."

Kijk voor meer informatie op www.easyfitpremium.nl of www.facebook.com/easyfitpremiumdelft/