<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Frank Bleuka eert Einstein in het Rietveld Theater (Foto: M.P.I. van Oort & O.J. Turner)
Frank Bleuka eert Einstein in het Rietveld Theater (Foto: M.P.I. van Oort & O.J. Turner) (Foto: )

'Einstein was a Rolling Stone' in Rietveld Theater

DELFT - Frank Blueka doorbreekt de vaste patronen in de popmuziek en neemt je mee op een verrassende, muzikale ontdekkingsreis. De rockpoëet en songwriter eert de relativiteitstheorie van Albert Einstein met sterke songs die spelen met tijd en ruimte.

Blueka treedt tweemaal op tijdens het nieuwe Knapsack Festival in Delft, op zaterdag 9 november in het Rietveld Theater.

Op het podium verschijnen zijn gitaar, een piano, mooie beelden en die indrukwekkende, donkerbruine stem. Geniet mee van de hedendaagse realiteit alsof het een andere wereld is. Bekende nummers van The Rolling Stones passeren de revue, afgewisseld met gloednieuwe eigen songs van Frank Blueka.

Beethoven
Daarnaast bewandelt Blueka interessante, muzikale zijpaden, zelfs Radiohead en Beethoven komen aan bod. Laat de warme sfeer je meevoeren in de flow van prachtige songs en het vrijdenken van grootheid Einstein. Zet samen met Frank Blueka de tijd reizend stil, een gevoel van oneindigheid komt boven. Een imposante ervaring en jij kunt erbij zijn.

Frank Blueka is een mysterieuze, bluesy songwriter die ieder podium betovert met zijn eigen akoestische stijl. Relaxed en doeltreffend en met een herkenbare sound. Verrassend, spannend en met die warme bluesy stem, die het publiek doet stilstaan én nieuwsgierig maakt.

Reserveren
Frank Blueka's show 'Einstein was a Rolling Stone' is tweemaal te zien tijdens het Knapsack Festival in Delft. Op zaterdagavond 9 november om 19.30 uur en 21.15 uur in het gezellige Rietveld Theater (Rietveld 49). Voor meer informatie over de voorstelling surf je naar www.einstein-rollingstone.com.
Reserveer je kaarten á 10,00 euro op tijd via www.rietveldtheater.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>