Het team van GAMMA Delft verkoopt weer de prachtigste Nordmann kerstbomen (Foto: Koos Bommelé)
Het team van GAMMA Delft verkoopt weer de prachtigste Nordmann kerstbomen (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

GAMMA Delft grossiert in mooie kerstbomen!

Algemeen

DELFT - Bij GAMMA Delft, Leeuwenstein 35, is het al tijden een (kerst)drukte van belang! Als u nog een kerstboom nodig heeft, loont het de moeite om even een kijkje te nemen.

Jeffrey:
"We hebben -zoals elk jaar- topkwaliteit kerstbomen in huis, de Nordmannen, in verschillende hoogtes (van 100 t/m 250 cm) en prijsklassen: van de Nordmannspar (125-150 cm: 11,95 euro) tot de Nordmannspar Familie (200-250 cm: 34,95 euro) en van de Nordmannspar kerstboom (150-175 cm: 17,95 euro, 175-200 cm: 25,95 euro) tot de Nordmannspar Excellent (potgekweekt, 100-150 cm: 17,95 euro). Bij ons winkelt u gezellig, met op de achtergrond en heerlijk kerstmuziekje. In het weekend hebben we een leuk extraatje voor onze klanten. Op zaterdag en zondag serveren we voor mensen die een kerstboom komen kopen een heerlijk warme kom snert: erwtensoep, ruim gevuld met worst voor de lekkere trek. En, ook in het weekend, hebben we vijf leden van Scouting Nootdorp die ons een handje komen helpen bij de verkoop van kerstbomen. Het zakcentje dat zij hiermee verdienen komt ten goede aan de kampreis die volgend jaar op de agenda staat. Zo snijdt het mes aan twee kanten.
Maar natuurlijk kan er in de winkel ook volop aan kerstspullen worden geshopt. Kom eens snuffelen op de kerstafdeling, waar we een uitgebreid assortiment aanbieden: verlichting, kerstballen, versiering, kerststerren, kunstkerstbomen, guirlandes, standaards etc. Als klap op de vuurpijl hebben we 25% korting op alle kunstkerstbomen en op het gebied van kerstdecoratie: 3 + 1 gratis op alle kerstballen & -hangers. Kortom: we hopen u een dezer dagen te mogen verwelkomen!"
GAMMA Delft, Leeuwenstein 35.
Telefoon: 015-2578899.