<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Lion Beddenshop: voor een goede nachtrust!

DELFT - Lekker slapen en een goede nachtrust zijn belangrijk. Na een nacht goed slapen ben je overdag op je best. Bij Lion Beddenshop in de Hoven Passage (Troelstralaan 61) is men gespecialiseerd in alles op het gebied van bedden.

De winkel bestaat inmiddels al ruim twintig jaar. In de regio zijn elf vestigingen te vinden. Het beste advies op slaapgebied krijg je in de Delftse winkel van Silvia, Carla en Marion. Laatstgenoemde wil vooral de ruime collectie dekbedovertrekken noemen, van de beste kwaliteit en voor de laagste prijzen van Nederland.
"Van alle bekende merken, zoals Cinderella, Damai, Essenza, Elegance en Sleeptime hebben we een ruime sortering", zegt Marion.
"Uiteraard kunnen we alle soorten hoeslakens leveren, maar vooral ook hoeslakens speciaal voor hoge matrassen. De soort die aan een steeds grotere opmars bezig is, is de splittopper. Die zijn bij ons ook in alle kwaliteiten, zoals 100 procent katoenen jersey of glad katoen, en in alle maten verkrijgbaar."
Voor het beddengoed kunnen de laagste prijzen gehanteerd worden, omdat de winkel veel eigen import herbergt. In deze winkel wordt dan ook gesproken van 'rechtstreeks van fabrikant naar klant'. Maar daartussen zit natuurlijk Lion Beddenshop voor het beste advies op maat.
"Wij zijn er voor de klant om deze op alle gebieden te adviseren", zegt Marion. Lion Beddenshop heeft alle denkbare soorten matrassen in huis, evenals boxsprings en allemaal tegen zeer concurrerende prijzen. Er is al een complete boxspring te koop vanaf 495 euro.
"Het loont altijd om even bij ons binnen te lopen, want we hebben geregeld aantrekkelijke acties", zegt ze. "Zoals de éénpersoons dekbedden Anti-Allergisch voor 17,50 euro. Maar ook hoeslakens vanaf 3,95 euro. Er is al een matras vanaf 49,95 euro."
Info: (015) 261 93 12 of kijk op: www.lionbeddenshop.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>