Een stilleven met een keur aan mooie Delftse producten (Foto: Fleur Halkema)
Een stilleven met een keur aan mooie Delftse producten (Foto: Fleur Halkema)

Something Extra in de ban van de Gouden Eeuw

Algemeen

DELFT - Barbara van Gelder van Something Extra is sinds 2008 al in de ban van de Gouden Eeuw. Sindsdien heeft ze al veel historische avonturen beleefd. In de maand december presenteert zij haar nieuwste project: 'Delfts Goud!'

Onder deze titel wil zij samen met anderen vele Gouden verbindingen maken. Er komen in 2019 vier Delftsgouden weekenden, de eerste is Delftsblauwe Momenten in het weekend van 26 en 27 januari. Het tweede weekend is op 16 en 17 februari en is getiteld: Vier de Liefde in Hartje Delft.

Stilleven
Het bijgaande stilleven is een samenwerking van Something Extra met fotografe Fleur Halkema. Zij maakt stillevens en je kunt ook een workshop Stilleven Fotografie bij haar volgen.

Op bovenstaand 'schilderij' vind je een keur aan overheerlijke producten van delicatessenwinkel Verkade & Jacques, die de naam Delfts Goud draagt. Van een oude kaas tot een heerlijke rode wijn en kaaskoekjes… smikkelen maar!

Terrine
Verder zie je een prachtige antieke Delftsblauwe terrine, afkomstig uit de collectie van House of Vermeer, de winkel op de hoek van de Markt. De vaas met de tulp is beschikbaar gesteld door Georg Jensen Damask, gevestigd in de Choorstraat. Het Delfts Blauwe servies is van de Porceleyne Fles van Royal Delft. Zo wil iedereen wel aan tafel tijdens de feestdagen!

Something Extra aan de Oude Langendijk 36 is open op goed geluk of op afspraak! In het atelier kun je in een schilderij stappen uit de Gouden Eeuw. Gaaf toch, want dan heb je meteen een originele kerstkaart!

www.somethingextra.nl
Telefoon: 06-22766228
Mail: info@somethingextra.nl