<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Win kaarten voor de 'Brooklyn Nights Dinner Show'!
Win kaarten voor de 'Brooklyn Nights Dinner Show'! (Foto: )

Win top entertainment en culinair genieten!

DELFT - Top entertainment en culinair genieten met de Kerstdagen? Opstellen in rijen van vier, want wie wil dat nou niet? Een bezoekje aan een Brooklyn Nights Dinnershow is dan 'just up your alley'!

En, hoe toevallig, Delft op Zondag mag twee VIP-kaarten voor de dinnershow in Aalsmeer weggeven!

Show
U gaat een wervelende avond meemaken. Onder het genot van een heerlijk diner geniet u van volop show, het theaterspektakel én een afterparty, alleen voor de incrowd. De Brooklyn Nights Dinnershow bestaat uit een luxe 4-gangendiner in het Big Apple restaurant, Piano Bar restaurant of Down Town restaurant, gevolgd door een spectaculaire show in het Broadway theater en een afterparty met optredende artiesten in de verschillende zalen. Vanaf de ontvangst (17.45 uur) tot de uitzwaaifinale rond middernacht (23.45 uur) zijn alle drankjes inbegrepen.

Afwisselend
De Brooklyn Nights Dinnershows is 's Neerlands meest afwisselende dinnershow met gedurende elke show bijzondere gastartiesten. Voor de kerstshow van Eerste Kerstdag zal zanger en musicalster Stanley Burleson als gastartiest optreden. Stanley wordt bijgestaan door een cast van vijftig personen, bestaande uit dansers, zangers/zangeressen en variété-artiesten. Het entertainment vindt regelmatig overal in de zaal tussen de tafels plaats.

De grondlegger van de Dinnershows, Frank Wentink, weet al meer dan 25 jaar een geweldige show op 'de planken' te brengen.

Winnen
Vertel waarom jij die 2 VIP-kaarten wil winnen. Mail je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl Misschien zit jij dan op Eerste Kerstdag heerlijk te genieten van top entertainment en een heerlijk diner!
Informatie: www.brooklyn-nights.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>