<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Spaans en Portugees smullen in de Dasstraat
Spaans en Portugees smullen in de Dasstraat (Foto: )

Casa Del Sol Conosco heet u meer dan welkom!

Gastheer Tijmen Hillan en Chef-Kok Johan Westra van Casa del Sol – Conosco zijn het er over eens: 'We hebben geen vak maar een roeping'.

Hét adres voor Spaans en Portugese specialiteiten kun je vinden aan de Dassstraat 34 in het Winkelcentrum Dashof te Delft.
Gastheer Tijmen Hillan en Chef-Kok Johan Westra verrassen u graag met een nieuwe, stijlvolle moderne kaart in een intiem en sfeervolle ambiance.

Echt à la carte
Eten à la Carte betekent bij Casa del Sol – Conosco ook écht à la Carte: alles van de kaart is te bestellen, dus zie je iets lekkers op het lunchmenu en wil je dat bij de borrel eten of als voorgerecht, vraag gerust. Het maakt niet uit. Alles is mogelijk.
Of laat je verrassen door de Chef en schuif bij ons aan om een keuze te maken uit meerdere lekkernijen van de kaart en deze met elkaar te delen.

Dagvers
Alles is dagvers en van hoge kwaliteit. Op de menukaart prijken gerecht uit o.a. San Sebastian en Lissabon en Bilbao. Daarnaast serveren deze passievolle heren naast eerlijke en heerlijke wijnen uit Spanje en Portugal, ook de lekkerste Spaanse en Portugese biertjes, Brandy's en niet te vergeten robuuste Ports en snoepjes van likeuren.
Check vooral onze website om alvast een voorproefje te nemen.

Lunch en borrel
In de wintermaanden december 2018 tot en met maart 2019 kunt u te allen tijde reserveren voor een heerlijke lunch.
Voor de borrel en het diner zijn wij van woensdag tot en met zondag open van 15.00 – 22.00 uur.

Casa del Sol – Conosc
Dassstraat 34, Delft
Tel: 015 261 47 11
www.casa-del-sol.nl.
info@casa-del-sol.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>