<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: jf kaashoek

Lionsclubs zetten zich in voor de Voedselbank

  advertenties

DELFT - Jaarlijks zamelen de Lionsclubs in Nederland in de maand december D-E punten in voor het goede doel. De actie wordt ruimhartig ondersteund door Douwe Egberts.

In 2013 is de Lionsclub Voorburg met de D-E spaarpuntenactie begonnen. Het was meteen een groot succes, dus in 2014 haakte ook de Lionsclub Delft aan. Inmiddels doen zo'n 90 Lionsclubs door heel Nederland mee.

Maarten Jonquière, Lionsclub Delft: "Na de jaarwisseling 2017/2018 konden wij de Voedselbank Delft bijna 1900 pakken koffie overhandigen. Nog altijd staan ruim 400 gezinnen bij de Voedselbank ingeschreven. Deze gezinnen kunnen erg genieten van een pak goede koffie, een klein, leuk extraatje!

Waardepunten
De Lionsclub Delft en Lionsclub Nootdorp-Pijnacker hebben in vrijwel alle supermarkten (AH, JUMBO, PLUS) en een aantal andere locaties in Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker een grote inzamelingsdoos neergezet waar de punten in kunnen worden gedeponeerd (heel graag in een zakje of een envelop). Nog prettiger is het wanneer die punten al geteld zijn. Vrijwel iedereen heeft ergens nog wel D-E waardepunten bewaard. En wie eerder zijn punten aan deze actie heeft gedoneerd, heeft natuurlijk met vooruitziende blik in het afgelopen jaar gewoon doorgespaard.

Feestmaand
De dozen staan de gehele feestmaand december in supermarkten en apotheken. Uw bijdrage aan deze simpele, maar prachtige actie is van harte welkom! Op www.delft.lions.nl kunt u zien waar u uw D-E punten kunt inleveren. Wij verheugen ons op uw bijdrage en op een schitterend resultaat, waarvan wij u te zijner tijd weer op de hoogte zullen brengen. Doneer met uw hart, zodat ook mensen die het minder hebben kunnen spreken van een feestmaand!"

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>