<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: Christian Wiegman

Fitnesszaal Mega Fitness een aerobicsparadijs

DELFT - Afgelopen week was de gehele fitnesszaal van Mega Fitness Delft omgetoverd tot één grote aerobicszaal. Het uitverkochte Aerobics/step-event was een grootse happening en een dag om nooit te vergeten!

Alle fitnessapparatuur werd hiervoor aan de kant gezet. Een helse klus voor het Mega Fitness-team, maar het werd met veel toewijding gedaan.
Er werden spetterende work-outs gegeven door diverse (inter)nationale presenters en Janneke Bakker van Mega Fitness.
Meer dan honderd sporters stonden tegelijk op de vloer.

Enthousiasme
De passie, het plezier en het enthousiasme spatte er bij alle deelnemers vanaf. Alles was tot in de puntjes georganiseerd door Mega Fitness en Janneke met haar Happy Conventions.
Het Aerobics/step-event was dan ook een zeer groot succes!
Wil je ook eens een aerobic- of steples bijwonen? Mega Fitness heeft diverse uren op haar lesrooster staan, maar ook andere lessen zoals Zumba, Yoga, Total Body, Xcore en meer.

Veelzijdig
Mega Fitness Delft is de meest veelzijdige sportschool van Delft en omgeving met een personal touch op het gebied van (functional) Fitness, Spinning, Kracht, Cardiofitness en Groepstraining. Mega Fitness Delft maakt Sport & Fitness voor iedereen betaalbaar en toegankelijk. Uiteraard kun je ook vrijblijvend even binnenlopen aan de Schieweg 89a te Delft (tegenover Makro). De koffie en thee staan voor je klaar én Mega Fitness heeft een hele mooie decembermaand-actie voor je.

Informatie
Voor meer informatie kun je op de website terecht: www.megafitness.nl of tel: 015-7676015.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>