Tijdens de opleidingen van Inholland wordt veel in projectteams gewerkt.
Tijdens de opleidingen van Inholland wordt veel in projectteams gewerkt.

Goed toekomstperspectief na opleiding Hogeschool Inholland Delft

Algemeen

Ben je op zoek naar een hbo-opleiding met een goed arbeids- en toekomstperspectief? Dan biedt de Hogeschool Inholland Delft jou de keuze uit een aantal interessante opleidingen. Namelijk: Food Commerce and Technology, Dier- en Veehouderij, Landscape and Environment Management, Tuinbouw & Agribusiness en Luchtvaarttechnologie (Nederlands- en Engelstalig).

Deze opleidingen zijn praktijkgericht. Tijdens de opleiding werk je in projectteams aan echte bedrijfs- en onderzoeksopdrachten. Het projectteam bestaat uit studenten van de eigen opleiding en/of studenten van andere opleidingen van Inholland Delft. Hierdoor wordt de projectopdracht vanuit verschillende perspectieven bekeken. Dit leidt vaak tot verrassende en innovatieve oplossingen voor de opdrachtgevers.
Vanuit de arbeidsmarkt is er grote vraag naar gemotiveerde en nieuwsgierige jonge mensen met een diploma van de opleidingen van Hogeschool Inholland Delft.

Studiekeuze
De keuze voor een hbo-opleiding is een belangrijke beslissing. Hogeschool Inholland heeft verschillende tools beschikbaar die jou helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Op onze website kun je een studiekeuzetest doen waar een studie advies uitkomt. Om te kijken of deze opleiding bij je past, bezoek je een Open Dag of kom je proefstuderen.
Kijk voor meer informatie over onze opleidingen, het proefstuderen en de Open Dag op de website www.inholland.nl/delft.
Hogeschool Inholland: duurzaam, gezond en creatief.