Vakken als handvaardigheid spreken de talenten van een kind aan.
Vakken als handvaardigheid spreken de talenten van een kind aan.

Delftse Montessorischool leidt op voor de toekomst

Algemeen

Kinderen van nu vervullen straks beroepen van de toekomst. Montessorionderwijs omvat daarom meer dan leren lezen, schrijven en rekenen. Creativiteit, kritisch denken, zelfstandigheid en samenwerken, de '21st century skills', worden steeds belangrijker.

Wij gaan uit van de ontwikkelmogelijkheden van ieder kind. De Delftse Montessorischool aan de Jacoba van Beierenlaan 166 hecht waarde aan vakinhoudelijk onderwijs. Vakdocenten muziek, handvaardigheid, bewegingsonderwijs en natuureducatie spreken de diverse talenten van uw kind aan. Ontdekkend leren resulteert in optimale ontwikkelkansen voor ieder kind. Hoogstaand onderwijs en leren plannen maken de stap naar de brugklas klein.

Warme omgeving
Kenmerkend is onze veilige, sociale en warme omgeving en een enthousiast en deskundig team. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers zorgen voor doorlopende leerlijnen in een eenduidig pedagogisch klimaat. In samenwerking met kindercentrum ZieZoo worden peuters op speelse wijze voorbereid in onze Montessori gecertificeerde peutergroep. Peuters en kleuters ontmoeten elkaar op ons onderbouwplein onder speciale begeleiding. Peuters kunnen op bezoek bij de kleuters hetgeen zorgt voor een drempelloze overgang naar de basisschool.
Geïnteresseerd in deze unieke samenwerking tot een integraal Montessori kindcentrum? Maak een afspraak en kijk wat onze school en opvang kunnen betekenen voor uw kind.
Zie voor meer informatie de websites www.montessoridelft.nl en www.ziezoo.nl.