Eric Pool (links), Aad Kester en Jan-Pieter Bood (rechts).
Eric Pool (links), Aad Kester en Jan-Pieter Bood (rechts).

Drie accountants- en advieskantoren gaan verder als Ruitenburg – en redden de kerstboom

DELFT – De bedrijven B&L Accountants en Belastingadviseurs, Kester & Partners Accountancy en Ruitenburg adviseurs & accountants bundelen hun krachten. Zo ontstaat één groter bedrijf met meer mogelijkheden: Ruitenburg.

De nieuwe schaalgrootte heeft veel voordelen. Als groter bedrijf met meer personeel en met vestigingen in Delft, Leidschendam, Maasdijk en Maassluis, heeft Ruitenburg de klant letterlijk en figuurlijk meer te bieden. Innoveren wordt eenvoudiger, net als het aantrekken van talent. "We zijn nu toekomstbestendig en blijven lokaal actief", zegt Jan-Pieter Bood, bestuursvoorzitter van Ruitenburg. "We waren geen grijzepakkenkantoor en dat worden we ook nu niet. We zijn dé partij voor het midden- en kleinbedrijf en kunnen hen voortaan nog meer bieden. Door onze nieuwe omvang zijn we onderscheidend en hebben we vele specialistische diensten in huis." Of het nou gaat om fiscaal advies, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en HRM, pensioen, subsidies, bedrijfswaarderingen of financieringen, Ruitenburg heeft op alle disciplines altijd een specialist in huis, voegt Eric Pool eraan toe. "En door vanuit vier locaties te blijven werken blijft de bedrijfscultuur behouden", zegt Pool.
De eerste actie van het kersverse bedrijf is een verdienstelijke. Dankzij een flinke financiële bijdrage van Ruitenburg staat er in december toch een grote kerstboom op de Markt. "Ik ben zelf een geboren en getogen Delftenaar en vind het goed om als in Delft geworteld bedrijf iets sympathieks voor de stad te doen", zegt Eric Pool. "En een winter in Delft zonder kerstboom kan natuurlijk niet', voegt Jan-Pieter Bood eraan toe. Ruitenburg sponsort daarnaast ook Lichtjesavond. "Op deze manier laten we de stad bovendien weten dat mensen niet buiten Delft hoeven te zoeken als ze een accountant zoeken, iedere ondernemer is welkom om eens koffie bij ons te komen drinken", besluit Bood. Meer weten? Kijk dan op www.ruitenburg.nu.

Meer berichten
 
CustomHtml_1