Huis te koop: De Gaullelaan 28, Delft

Algemeen

Heerlijk vrij wonen in een prachtige groene omgeving DELFT – Het echtpaar Dijkstra verlaat na 23 jaar deze ééngezinswoning in de kindvriendelijke wijk Buitenhof. De kinderen zijn hier opgegroeid, maar inmiddels de deur al uit. Met het oog op het huidige werk en de toekomst, heeft het echtpaar een passend huis gevonden in Zevenhuizen.

“We hebben hier altijd erg naar ons zin gewoond en verhuizen binnen Delft was dan ook geen optie”, zegt Frank. “Voor ons is er geen mooiere plek in Delft dan hier. Het is een mooie groene omgeving, wat trouwens al zo was toen we er als eerste bewoners kwamen wonen. Het is een kleinschalig nieuwbouwproject in een bestaande wijk.” 

In de loop van de jaren hebben ze de energiezuinige woning helemaal aan hun eigen woonwensen aangepast. Het huis is uitgerust met diverse zaken die het leven makkelijk maken, zoals zonwering, screens en tuinverlichting. Deze kunnen allemaal helemaal automatisch werken. “Ons huis is uitstekend onderhouden en staat op een heerlijk vrije locatie”, zegt Loes. “Het staat aan het einde van een voor auto’s doodlopende straat, schuin tegenover een basisschool.” 

De sfeervolle woonkamer is 5.20 bij 4.60 meter en heeft een mooie lichtinval. Net als alle overige ruimtes op de begane grond, is de woonkamer voorzien van een plavuizen vloer. In de woonkamer, met trapkast, is vloerverwarming. In het verlengde van de woonkamer is een open keuken. De moderne opstelling is uitgevoerd in massief berkenhout. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, een inductiekookplaat, een combimagnetron, een afzuigkap, een close-in-boiler en een vaatwasser. “Door de schuifpui aan de achterkant van de kamer kun je naar de tuin”, zegt Frank. “Het is een tuin op het zuiden, dus we hebben hier de hele dag zon.” 

De tuin van 4.60 bij 8.00 meter heeft een terras en mooie beplanting. Er is een stenen berging met elektra aanwezig, die achterom bereikbaar is. “Achter de tuin ligt een parkje, waar veel kinderen uit de andere huizen gebruik van maken”, zegt Loes. “In de zomer is het vaak een gezellige drukte, zonder dat je er last van hebt. Dat komt mede door de beplanting, want die zorgt voor een natuurlijke scheiding.”
Op de eerste verdieping geeft de ruime overloop toegang tot de hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer aan de achterzijde, en een slaapkamer aan de voorzijde. Deze meten respectievelijk 5.60 bij 2.70 meter, 4.90 bij 1.83 meter en 2.80 bij 2.35 meter. De twee kleinere kamers zijn voorzien van een laminaatvloer. “Zelf hebben we de tweede slaapkamer aan de achterkant momenteel in gebruik als werkkamer”, zegt Frank. 

De geheel betegelde badkamer heeft een groen-witte kleurstelling. De ruimte is voorzien van een douchecabine, een wastafel, een ligbad, een handdoekradiator en een vrijhangend tweede toilet. “De zolderverdieping hebben we in twee ruimten opgedeeld”, zegt Loes. “De kamer aan de achterkant heeft een dakkapel en is daardoor zeer royaal geworden.” 

Het andere gedeelte is voorzien van twee Velux-dakramen, een opstelplaats voor de wasmachine en droger en de CV-ketel (Nefit Smartline 2006). De woning is gunstig gelegen ten opzichte van buurtwinkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

De vraagprijs voor deze woning is 259.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roest/Staalduinen Makelaardij, (015) 2154848 of www.roeststaalduinen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12