Afbeelding

Zizzi voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

Editie: Week 39, Jaargang 20 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

Zizzi is een nieuwe kledingwinkel aan de Brabantse Turfmarkt met een bekende eigenaresse: Daniëlle Kronshorst. Onlangs veranderde de kledingzaak die hier tot voor kort zat van naam en formule. De kleding van Esprit die hier verkrijgbaar was is verhuisd naar de nieuwe winkel aan het Bastiaansplein. Zizzi is een winkel voor vrouwen met een maatje meer. Het is van een oorsprong een Deens modebedrijf met 140 winkels in Scandinavië.
Om de recente verandering ook aan de buitenwereld bekend te maken, liet Zizzi de voorpui onlangs opnieuw beplakken en beletteren door RODI reclame & belettering. “Het resultaat ziet er supernetjes uit. Echt top”, vindt Daniëlle. Daarnaast werd via de krant Delft op Zondag met advertenties en advertorials bekendheid gegeven aan de komst van Zizzi. De keuze om dit alles bij RODI Media te doen was een logische. Daniëlle en RODI Media werken al langer samen. “Die samenwerking bevalt goed”, merkt Daniëlle op.
Kijk voor meer informatie over Zizzi op de website www.zizzi.nl of loop eens binnen in de winkel aan de Brabantse Turfmarkt. Deze is zeven dagen per week geopend. Meer weten over RODI Media zh? Bezoek dan de website ww.rodimediazh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12