Afbeelding

Voedselbank Delft voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

Editie: Week 19, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

De Voedselbank Delft nam op 1 januari een nieuw pand in gebruik aan de Schieweg. “Daar maken we tussen 350 en 400 pakketten klaar voor onze cliënten en vandaar uit worden de pakketten verdeeld over de zes uitdeellocaties”, zegt voorzitter Hans Mostert. De nieuwe huisvesting betekent een enorme vooruitgang voor de Delftse voedselbank. “Bovendien hebben we vorige week, na een strenge keuring, het certificaat Voedselveiligheid toegekend gekregen. Dat certificaat is voor onze leveranciers de garantie dat we verantwoord met hun voedsel omgaan en voor de cliënten betekent het dat ze verantwoord voedsel in hun pakket vinden.”
Professionalisering binnen de landelijke Vereniging van Voedselbanken had tot gevolg dat een nieuw logo werd ingevoerd. “Aangezien we graag bij de grote betrouwbare vereniging aangesloten willen blijven waren we aan nieuwe promotie uitingen toe. RODI heeft de nieuwe vlaggen, banners, visitekaarten en stickers prachtig gemaakt. Alles ziet er weer op en top uit dankzij het werk van RODI.”
Zie voor meer informatie de website www.voedselbankdelft.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12