Afbeelding

Boekhandel Ben Kempers voelt zich thuis bij RODI

lopende zaken

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

Deze week is dat Boekhandel Ben Kempers, die dit weekend 50.000 folders laat bezorgen door RODI Verspreiding. Hierop staat dat juni de Maand van het Spannende Boek is. En dat je bij besteding van 12 euro 50 of meer aan Nederlandstalige boeken een leuk geschenk krijgt. Boekhandel Ben Kempers laat vaker folders verspreiden door RODI. “Vooral bij belangrijke happenings, zoals de (kinder)boekenweek en bij het begin van een nieuwe schoolperiode”, vertelt Johan Kempers. Dat heeft effect. “We krijgen daar aardig wat respons op. Je ziet klanten dan met de folder in hun hand de winkel binnenkomen.” Na een postcodeonderzoek in de winkel in de Hoven Passage en een overleg met Bram Rontberg Jr. van RODI Verspreiding werd dit keer goed gekeken in welke wijken de folders het best kunnen worden bezorgd.


Boekhandel Ben Kempers is dé specialist in alles wat betrekking heeft op boeken, tijdschriften, cadeau- en kantoorartikelen. Alles wat de klant zoekt op dit gebied hebben zij in huis. Zo niet, dan bestellen ze het graag. Zie voor meer informatie de website www.benkempers.com. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12