Something Extra voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 20, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.
De mannen van RODI reclame & belettering kwamen onlangs bij Something Extra aan de Oude Langendijk 36 langs om fraaie visuals van Hugo de Groot en zijn vrouw Maria van Reigersberch aan te brengen. “Dit atelier staat op geboortegrond van Hugo de Groot”, legt Barbara van Gelder van Something Extra uit. De visuals zijn, met dank aan een financiële bijdrage van Van Haaren Vastgoed, in de doorgang op de ramen aangebracht. “Dat was altijd een wat saaie en ongezellige plek. Die is nu behoorlijk opgeknapt en opgevrolijkt. Ik krijg er heel positieve reacties op.” Leuke bijkomstigheid is dat de afbeeldingen van de Delftse portretschilder Van Mierenvelt ‘in het echt’ zijn te bewonderen in Museum Het Prinsenhof. Ze liet deze klus door RODI uitvoeren omdat ze in het verleden vaker zaken deed met Delft op Zondag en RODI Media. “Ook nu ben ik weer heel tevreden over het goed uitgevoerde werk van RODI.”
Iedereen kan bij Something Extra onder meer op de foto in een historisch of fantasie kostuum en zichzelf zo op unieke wijze vereeuwigen. De foto krijg je meteen mee. Zie voor meer informatie de website www.somethingextra.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12