Afbeelding

Scooterservice Delft Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 45, Jaargang 22 |

DELFT – Scooterservice Delft kocht onlangs een gloednieuwe Renault Trafic om scooters of brommers bij klanten op te kunnen halen. Deze eerst nog zo kale bedrijfsbus is vervolgens door RODI reclame & belettering omgetoverd tot een rijdende reclamezuil.

Frans Zucca van Scooterservice Delft is er blij mee. “Het ziet er netjes uit en de bus valt nu lekker op”, geeft hij aan. Scooterservice Delft koos voor RODI nadat het in de krant Delft op Zondag las over de vele mogelijkheden die RODI te bieden heeft op het gebied van reclame & belettering. En werd vervolgens niet teleurgesteld. “We zijn heel tevreden over het geleverde werk”, zegt Zucca.
Scooterservice Delft aan de Neringstraat 7 is dè plek om je scooter of brommer naartoe te brengen voor reparatie en onderhoud. Daarnaast verkoopt de Delftse AGM-dealer gebruikte scooters en brommers. “We werken hier goedkoop en snel en dat is meestal toch het belangrijkste”, merkt Zucca op. “Als je je kapotte brommer of scooter hier brengt of door ons op laat halen, kun je er meestal dezelfde of de volgende dag alweer op rijden.” Zie voor meer informatie de website www.scooterservicedelft.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12