Afbeelding

BikeSelect Delft viert dit jaar haar dertigjarig bestaan

lopende zaken

Editie: Week 21, Jaargang 23 |

Het team van BikeSelect Delft op de kenmerkende hoek in de Van der Lelijstraat in de wijk Voordijkshoorn.

DELFT – BikeSelect Delft is sinds mei 1985 als tweewieler speciaalzaak gevestigd in de Van der Lelijstraat 93A in Delft. Oorspronkelijk werden hier zowel fietsen als bromfietsen verkocht. De naam van de zaak was toen Tweewielerhuis Vink. Door steeds verder gaande technologische ontwikkelingen in brommers en scooters, is in 1993 besloten tot algehele specialisatie hierin en worden er nog alleen (snor)scooters en (snor)brommers verkocht. De naam is toen veranderd in Brommerhoek Vink, tevens is toen het pand van de buren, wat vrij kwam, bij de zaak getrokken. Inmiddels al weer zo’n negentien jaar later, medio 2012, is de naam wederom aangepast: BikeSelect Delft.

BikeSelect Delft verkoopt scooters en bromfietsen veelal uit voorraad, alsmede allerlei voor scooters en brommers benodigde onderdelen en accessoires. Denk aan accu's, banden, helmen, uitlaten, windschermen, bromfiets- en scootersloten en zo verder.
Ook voor het onderhoud beschikt BikeSelect Delft over een eigen moderne servicewerkplaats. Voor de door u bij BikeSelect Delft aangeschafte nieuwe of occasion bromfiets of scooter kan de verzekering ter plekke worden afgesloten. BikeSelect Delft heeft voor haar klanten altijd een aantal uitleen voertuigen ter beschikking, zodat ze bij afgifte voor reparaties hiervan gebruik kunnen maken.
Ten gevolge van de specialisatie, alsmede door de ontstane mogelijkheden van internet, heeft BikeSelect Delft sinds 1999 ook een webwinkel met de mogelijkheid tot het bestellen van bromfietsen, scooters, occasions, onderdelen en accessoires. Zelfs het aanvragen van een lease-overeenkomst voor de brommer of scooter is hier mogelijk. Onderdelen worden zowel vanuit Nederland als van buiten Nederland via de webwinkel besteld.
Ook kun je op de website www.bikeselectdelft.nl de nodige informatie vinden over de vele producten, welke BikeSelect Delft verkoopt. Op de website vind je verder van zeer veel producten de prijzen en afbeeldingen, speciale aanbiedingen in brommers en onderdelen, nieuw op het gebied van onderdelen en accessoires en uiteraard het aanbod occasions. Internet: www.bikeselectdelft.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12