Afbeelding

NL Liften voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 20, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

Jack Verbeek van NL Liften liet onlangs meerdere reclame-uitingen maken door RODI reclame & belettering. De ramen en een lichtbak van het pand aan de Dynamoweg 4 werden beletterd, z’n aanhanger is voorzien van bedrijfsnaam en binnenkort volgt de bedrijfsauto. “Het ziet er prima uit”, vindt Jack Verbeek. “Het werk is naar volle tevredenheid, snel, goed en vakkundig gedaan.” Verbeek, die tot vorig jaar vanuit Schipluiden werkte maar door de groei van NL Liften verhuisde naar een ruimer pand aan de Dynamoweg, maakte kennis met RODI Media toen hij werd geïnterviewd voor een artikel in het Bedrijven Kring Schieoevers-magazine. “Toen dit stuk ook in Delft op Zondag kwam hoorde ik van één van de media-adviseurs dat RODI Media ook belettering doet. De prijs was scherper dan bij de concurrentie.”
NL Liften is er voor het installeren, renoveren en onderhouden van liftinstallaties. Zie voor meer informatie www.nlliften.nl of bel naar 015-3809293. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12