Afbeelding

Ware Communicatie voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 18, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

Ware Communicatie is een Delfts communicatiebureau dat dagelijks aan het visitekaartje werkt van veel bedrijven. “Daarnaast staat onze naam voor de producten die we leveren”, zegt directeur Barbara van der Reijken. “Web, Advies, Redactie en Evenementen. Bedrijven die dat willen begeleiden we van A tot Z, en we leveren ook losse onderdelen, bijvoorbeeld als een bedrijf een mooie brochure wil laten maken.”
Bij gelegenheid van het tienjarig bestaan besloot Ware Communicatie een nieuw logo in te voeren. Daarvoor kwam Barbara bij RODI Media terecht. “We waren al jaren klant van Set Up, maar dat bedrijf is samengegaan met RODI en daarom zijn we met RODI in zee gegaan. Onze belettering aan de buitenzijde is aangepast en ook is een mooie wandvisual geleverd. We hebben leuke reacties gekregen van de gasten die ons tienjarig bestaan kwamen vieren.” Kijk voor meer informatie op de website www.warecommunicatie.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12