Afbeelding

Zegwaard Beheer voelt thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 18, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

Zegwaard Beheer onderhoudt een jarenlange uitstekende relatie met RODI Media. In het verleden heeft RODI veel opdrachten voor Zegwaard mogen uitvoeren. Het was dan ook niet verrassend dat Robert Groot van Zegwaard Beheer bij RODI terecht kwam voor het opknappen van de luifel van het kantoorgebouw. “RODI heeft ons nooit teleurgesteld en ook deze keer niet”, zegt Groot. “We kregen in korte tijd drie voorstellen voor de luifel binnen. Eén ervan was een schot in de roos en geruisloos hebben de mannen van RODI die aangebracht. Bovendien hingen er een aantal gedateerde schilderijen in het gebouw. Die hebben zij vervangen door prachtige visuals van drie bij tweeënhalve meter. Dat is een goede greep geweest, want we krijgen veel enthousiaste reacties van onze bezoekers.”
Kijk voor meer informatie op de website www.zegwaardbeheer.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12